Shang-Chi bude neuvěřitelný, tvrdí jeho hvězda. Kterou nečekanou postavu ve filmu zřejmě uvidíme a kdy očekávat trailer na Spider-Mana


 Komiksové střípky.

Nedávno šéf společnosti Disney Bob Chapek prohlásil něco v tom stylu, že film Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (česká premiéra 2. 9. 2021) je pro firmu určitým experimentem, pokud jde o tržby s ohledem na pandemickou situaci. Hvězda filmu Shang-Chi Simu Liu na to reagoval tak, že experimentem nejsou a teď k tomu dodal:

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ REAKCE NA SHANG-CHI A LEGENDA O DESETI PRSTENECH CHVÁLOU ROZHODNĚ NEŠETŘÍ

"Chtěl jsem, aby lidé věděli, jak jsem nadšený, pokud jde o tento film. Tím chci říct, bylo to drsné, drsné období pro všechny a myslím si, že někdy je stejně důležité i to, jaké poselství vysíláte. Je to emotivní. Je to neuhlazené. Ukazuje to světu, jak moc já a my věříme v tento film a jako neuvěřitelný bude."

 A soudě podle prvních reakcí se herec nemýlí, opravdu půjde o skvělou podívanou. 

Mimochodem, je možné, že se v ní dočkáme postavy, kterou byste asi nečekali. Na světové premiéře filmu se totiž objevil sir Ben Kingsley, který ve filmu Iron Man 3 (2013) ztvárnil Trevora Slatteryho alias "falešného Mandarina" (skutečný Mandarin v podání herce Tony Leung Chiu-wai se objeví právě až ve filmu Shang-Chi). To, že by Slatter měl být v Shang-Chim k vidění se řeší už delší dobu a Ben na premiéře je dalším argumentem pro ty, kteří to očekávají. 

Film Spider-Man: Bez domova by měl mít premiéru 16. 12. 2021, což není tak daleko, ale zatím jsme neviděli žádnou pořádnou upoutávku. To by se mělo změnit na akci CinemaCon, která proběhne příští týden, ale podle všeho nebude ve stejné době trailer k dispozici také online, takže se dá očekávat to, že se na internetu objeví videa z mobilních telefonů, která nabídnout upoutávku v nevalné kvalitě.

Zdroj: Variety, CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat