Shang-Chi: Zatím nejlepší marvelovská akce, nový oblíbený hrdina a mnohem temnější, než jste čekali, tvrdí první reakce

 

Zatím to vypadá nadějně.

Ano, vím, že první reakce novinářů jsou často velmi oslavné s tím, že menší či větší množství diváků je následně zklamáno, ale pravdou je, že ti, kteří měli šanci vidět novou marvelovku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (česká premiéra 2. 9. 2021) jsou opravdu nadšení a vypadá to slibně. 

SOUVISEJÍCÍ: KDY SE BUDE SHANG-CHI ODEHRÁVAT, BUDE MÍT POTITULKOVOU SCÉNU A CO PROZRADIL REŽISÉR O ABOMINATIONOVI?

Jak se dalo čekat, jedním z hlavních kladů je akce, která je prý podle některých zatím nejlepší ze všech marvelovek a asi to není šokem s ohledem na to, že Shang-Chi (Simu Liu) patří k nejlepším marvelovským bojovníkům. Podle reakcí je každá další scéna lepší, než ta předchozí a kromě toho, že válí Shang-Chi, tak se do akce zapojí i ženské postavy, které si s hlavním hrdinou nezadají. 

Těšit se máme i na to, že film je nesmírně důležitý pro čtvrtou fází Marvelovského filmového universa a podle všeho se tentokrát tvůrci vyhnuli tomu, aby ukázali všechny důležité momenty v trailerech a čeká na nás několik velkých překvapení. 

Film je označován jako zábavný, vtipný a emotivní, ale co je nečekané je to, že je podle některých temnější, než čekali. Nejde podle všeho o standardní "origin příběh", ale má v kapse pár es, které ho odlišují od dalších podobných projektů a novináři očekávají, že se ze Shang-Chiho stane pro mnoho lidí nový oblíbený hrdina. 

Pochval se dočkal i soundtrack a vizuální stránka filmu, kdy se opět vracíme k bojovým scénám, které prý spojují to nejlepší z hongkongských a hollywoodských akčních projektů. 

Nakonec bylo řečeno to, že se nemáme obávat toho být natěšení, protože Shang-Chi a legenda o deseti prstenech má divákům rozhodně co nabídnout.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat