Black Panther 2: Ve filmu možná uslyšíme Chadwicka Bosemana. A dočkáme se svěřenkyně Iron Mana

Naznačil to šéf Marvelu.

V roce 2020 bohužel předčasně zemřel herec Chadwick Boseman, který v Marvelovském filmovém universu ztvárňoval T'Challu/Black Panthera. Ovšem, i tak vznikne druhý film Black Panther (premiéra 7. 7. 2022), ale bez účasti T'Chally.

SOUVISEJÍCÍ: NAMOR V BLACK PANTHEROVI 2 SE ZDÁ BÝT PRAVDĚPODOBNĚJŠÍ

Kostýmu Black Panthera se ujme jiná postava s tím, že bylo jasně řečeno, že Chadwick nebude "digitální oživen". Ovšem, i tak je možné, že se ho dočkáme, respektive jeho hlasu. 

Posledním marvelovským projektem, na kterém herec pracoval, je animovaný seriál What If...? a zdá se, že kreativní šéf Marvelu Kevin Feige naznačil, že Chadwickův hlas by mohl být použit i v komiksovce Black Panther 2:

"Samozřejmě jsme nevěděli, že půjde o jeho poslední herecký výkon. Mnohokrát se tu zastavil, byl z toho velmi nadšený, my jsme z toho byli velmi nadšení... Nadaboval epizodu, kterou uvidíte 24 hodin od této chvíle a pak se vrátil a prohlásil, 'Opravdu miluji tuhle verzi T'Chally.' Mluvili jsme o tom s Ryanem (Ryan Coogler, režisér obou filmů Black Panther, pozn. redakce), 'Jak bychom použili tento hlas,' nic z příběhu, ale hlas v Black Pantherovi 2. Samozřejmě to to nesmírně smutné a hořkosladké, ale jsme velmi šťastní a já jsem velmi šťastný, že to pro nás udělal. A jsem nadšen i z toho, až se toho dočkají fandové."

Tohle je myslím dobré řešení, použít hlasový záznam pro seriál, jako rozloučení s T'Challou i Chadwickem. 

Kromě toho se nově objevila zpráva, že se ve filmu představí Riri Williams alias Ironheart, což je v komiksu vysoce nadaná slečna, která si "půjčila" součástky od Stark Industries a vytvořila vlastní brnění. To natolik zaujalo Tonyho Stark/Iron Mana, že si vzal Riri pod svá křídla. 

Už nějakou dobu se ví, že Ironheart dostane vlastní seriál, ale teď bylo potvrzeno, že se ještě předtím objeví právě ve druhém Black Pantherovi, o čemž se spekulovalo delší dobu, ale až teď je to oficiální.

Zdroj: Variety, CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat