Pořádně ujetý trailer na třetí řadu skvělé DC série Doom Patrol a kterou postavu Marvel zabil v komiksu Sinister War?

Komiksové střípky.

Už 23. 9. 2021 začne třetí řada bizarní a parádní DC série Doom Patrol. Jak už víme, objeví se v ní několik nových postav a uskupení a to včetně Madame Rouge v podání Michelle Gomez a týmu Brotherhood of Evil. 

Nejen je můžete vidět v traileru, který je, jak už je u Doom Patrol zvykem, pořádně praštěný, ale nesmírně zábavný.


Nedávno skončil komiks nazvaný Sinister War, ve kterém se Spider-Man musel utkat s několika variantami záporáckého týmu Sinister Six a samozřejmě se to neobešlo bez ztrát. Marvel se totiž rozhodl, že ve finálním sešitě nechá zemřít jednu z důležitých postav. 

Konkrétně je řeč o Fredu Myersovi alias Boomerangovi (neplést si s Captain Boomerangem od DC). V Sinister War začal mít Spider-Man namále, když se ho chystal dorazit padouch Morlun, ale Boomerang, byť je záporákem, se rozhodl zasáhnout a to ho stálo život. 

Vztah Spider-Mana a Boomeranga je složitější. Původně šlo o padoucha, který se ale snažil být lepším člověkem a sblížil se s Peterem Parkerem/Spider-Manem. Později se ale ukázalo, že pracoval pro Kingpina a Spider-Mana zradil. 

V Sinister War ale vyšlo najevo, že jeho přátelství s Pavoučím mužem nebylo jen předstírané. Když se Morlun (Morlun je upír a jeden z nejmocnějších protivníků Pavoučího muže, kdy jednu jeho verzi dokonce zabil) pokusil vysát život ze Spider-Mana, Boomerang skončil mezi ně a zachránil tak Spider-Manovi život, ale o svůj přišel a asi si těžko představit větší důkaz přátelství.
Zdroj: Marvel Comics



Zdroj: CBR, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat