Shang-Chi: Klip z filmu vás vezme do nelegální bojové arény a co bylo k vidění v potitulkových scénách?

Film je aktuálně v kinech. POZOR, SPOILERY!!!

Druhého září měla premiéru marvelovka Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021), ale samozřejmě ne všichni měli šanci zajít do kina v prvních dnech. A někdo to dokonce neplánuje vůbec a počká si až bude povedený film ke zhlédnutí v domácím prostředí. 

Právě pro ty, kteří Shang-Chiho ještě neviděli je určen klip z filmu, který ukazuje undergroundový bojový klub, v němž si své schopnosti otestuje i hlavní hrdina v podání Simu Liua.

Jak je u marvelovek zvykem, i Shang-Chi nabídl potitulkovou scénu, respektive dvě. V té první Wong (Benedict Wong) teleportoval Katy (Awkwafina) a Shang-Chiho do Santum Sanctorum, kde analyzuje deset prstenů. Pomoc poskytli i Bruce Banner (Mark Ruffalo) a Captain Marvel (Brie Larson) s tím, že si ani jeden si není jistý, pokud jde o původ těchto artefaktů, ale Captain Marvel je přesvědčená, že nejsou mimozemského původu. 

Na čem se shodli je to, že jsou velmi staré (více, než tisíc let) a samozřejmě extrémně mocné s tím, že prsteny vysílají jakýsi signál se vzkazem, ale není jasné ke komu míří.  

Pokud jde o materiál, tak prsteny podle potitulkové scény nejsou z vibrania a padl názor, že by mohly mít něco společného s mimozemských národem Chitauri (který po vedením Lokiho zaútočil na New York v prvních Avengers), ale to potvrzeno nebylo. 

Nakonec tedy spíše vyvstalo více otázek, než se nám dostalo odpovědí. Jak to, že se Bruce objevil ve své lidské formě a ne jako Smart Hulk? Proč byla Captain Marvel během potitulkové scény odvolána kvůli nějakému úkolu? Mají prsteny spojit s Eternals, kteří jsou na Zemi nějakých sedm tisíc let? A to je jen několik dotazů, na které se lidé ptají. 

Nakonec Wong ještě Shang-Chimu a Katy sdělil, že se jejich život výrazně změní, i když neprozradil jak. 

Ve druhé potitulkové scéně je k vidění Xialing (Meng'er Zhang), která se ujala armády svého otce, ale na rozdíl od něj dovoluje, aby pro kriminální organizaci Ten Rings pracovaly i ženy. Není jasné, co má Xialing v plánu, ale Ten Rings je extrémně mocná skupina, která může dění v Marvelovském filmovém universu výrazně ovlivnit a je jasné, že jsme o ní neslyšeli naposledy.

Zdroj: Vox, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat