V traileru na Spider-Mana je k vidění představitel Daredevila, myslí si fandové


 Že by?

Konečně jsme se dočkali traileru na Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) a ten potvrdil to, že se vrátí některé staré známé postavy a to nejen z aktuálního Marvelovského filmového universa. 

SOUVISEJÍCÍ: KONEČNĚ JE TU TRAILER NA SPIDER-MAN: BEZ DOMOVA

Určitým zklamáním ale bylo to, že jsme neviděli Matta Murdocka/Daredevila (Charlie Cox), v jehož případě se spekuluje, že se ho dočkáme (společně s Jessicou Jones), protože Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) bude potřebovat právníka a Matt jím je. Navíc, oba pánové žijí v New Yorku a v minulosti vypršela podmínka ze smlouvy s Netflixem, která Marvelu zakazovala používat Daredevila a další postavy v dalších projektech. 

Ovšem, někteří lidé si myslí, že se Matt v traileru mihl. Konkrétně ve scénách z policejní stance, kde čelí Peter výslechu je k vidění někdo v košili a s kravatou, kdo má poměrně výrazný porost rukou a operuje s dokumenty, které se týkají Parkerova případu. A někteří lidé věří, že jde právě o Murdocka s ohledem na to, že ten nosil podobný styl oblečení a je mužně zarostlý.

Samozřejmě to může být někdo jiný, ale dávalo by smysl, pokud by byl Matt na policejní stanici, aby pomohl Peterovi jako právník. Zbožné přání, nebo realita? To se snad dozvíme v dohledné době.

Zdroj: Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat