Představitel Shang-Chiho chce společný film se Spider-Manem a upoutávka plná nových parádních záběrů

Simu Liu by do toho hned šel.

Tento rok se dočkáme ještě několika filmů inspirovaných marvelovskými komiksy a mezi nimi budou i Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (premiéra 2. 9. 2021) a Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021). 

SOUVISEJÍCÍ: KONEČNĚ JE TU TRAILER NA SPIDER-MAN: BEZ DOMOVA

Nepředpokládá se, že hrdinové těchto dvou filmů se v některým ze zmíněných projektů setkají tváří v tvář, ale představitel Shang-Chiho Simu Liu by byl byl rozhodně pro:

"Existuje velmi známý [komiksový] příběh, ve kterém Shang-Chi a Spider-Man mají menší týmový moment. Nevím, jestli to víte, ale v komiksech Spider-Man potřebuje menší pomoc s bojovými uměním, potřebuje je trochu vypilovat. A [Shang-Chi] řekne, 'Ano, pomůžu ti, vyvinu styl, který je založený na tvých schopnostech' - a pojmenují to Way of the Spider. Ukazuje se, jak velký jsem komiksový nerd. Ale to je něco, co bych chtěl opravdu vidět a doufám, že Kevin (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce) uvidíte tenhle rozhovor a případně to zařadí do některého z budoucích filmů."

Není to vyloučeno, Spider-Man je součástí Marvelovského filmového universa stejně jako Shang-Chi, takže se setkat mohou. Je ale otázkou, v jakém projektu by k tomu mohlo dojít, který by pro to byl vhodný. To ukáže až čas.

Mezitím si užijte novou upoutávku na Shang-Chiho, která nešetří akcí, ani zatím neviděnými záběry. A aby toho nebylo málo, objevila se další ochutnávka.

 

Zdroj: Screen Rant, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat