Spider-Man: Bez domova - Konečně je tu trailer a trpělivost se vyplatila


 Trvalo to, ale je to tu. 

Přestože premiéra filmu Spider-Man: Bez domova bude už 16. 12. 2021 dosud jsme neviděli žádnou pořádnou upoutávku. Nedávno se ale začaly objevovat zprávy, že tento týden bude nabídnut trailer návštěvníkům CinemaCon. 

Ovšem, trailer unikl na internet dříve a to už v neděli, Sony se ho ale snažilo nechat "zmizet" všemi silami, nicméně na oficiální uvedení jsme naštěstí nemuseli čekat dlouho. Teaser trailer je venku a slibuje zajímavou podívanou, ve které sehraje, jak se předpokládalo, velmi důležitou roli Multivesmír. 

Upoutávka dává vědět, že Peter Parker (Tom Holland) není zrovna v nejlepší pozici poté, co Mysterio (Jake Gyllenhaal) prozradil, že právě Peter je Spider-Manem a kromě toho je tu ten problém, že je Peter považován za Mysteriova vraha, což z něj dělá veřejného nepřítele číslo jedna. Peter tak vyhledá Doctora Strange (Benedict Cumberbatch), aby mu pomohl a docílil toho, že lidé zapomenout na to, kdo se skrývá za maskou Pavoučího muže. Jak se dalo čekat, tak se to zvrtne a do dění promluví Multivesmír a na scénu vstoupí pár starých známých. 

Trailer toho o příběhu odhaluje možná až zbytečně moc, ale to mu samozřejmě neubírá na zajímavosti. Zdá se, že tenhle díl Spider-Mana bude o něco vážnější, než jsme zvyklí (byť humor chybět nebude) a samozřejmě největším tahákem bude to, že se vrátí postavy z předchozích filmových sérií Spider-Man. 

Je otázkou, jestli nepůjde o příliš chaotickou a matoucí podívanou pro ty, kteří nejsou velcí znalci minulých projektů s Pavoučím mužem, ale snad ne a dočkáme se filmu, který nám naplno předvede to, jaké možnosti nabízí Multivesmír. 


Zdroj: Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat