Sebevražedný oddíl: Na veřejnost uniklo to, co mělo být jinak, pokud by do filmu "nekecalo" studio Warner Bros.

 


Co mělo být odlišné?

Není tajemství, že do filmu Sebevražedný oddíl z roku 2016 studio Warner Bros. výrazně zasahovalo a prosadilo se výrazné změny. Ostatně, režisér David Ayer prohlásil, že film, který skončil v kinech není jeho verzí. 

A teď se na veřejnost dostala původní verze scénáře, díky čemuž jsme zjistili co mělo být jinak. Tady jsou některé výrazné změny:

Joker měl jít po krku Harley Quinn

Joker (Jared Leto) a Harley Quinn (Margot Robbie) mají komplikovaný vztah, což víme, ale mělo to být ještě propletenější, protože Joker se měl pokusit Harley zabít vystrčením z helikoptéry poté, co by si uvědomil, že si oblíbila členy Sebevražedného oddílu a kromě toho ho rozčílilo, že musel Harley zachránit, což mu komplikovalo život. Mimochodem, v závěru filmu si měl Joker uvědomit, že mu Harley už "nepatří" a měl se s tím smířit.

Katana měla zasadit poslední ránu

V původní verzi filmu měla být Katana (Karen Fukuhara) tím, kdo zasadí finální ránu záporákovi jménem Incubus. Měla rozseknout jeho hlavu na půl a uvěznit tak její duši ve svém mystickém meči.

Více o Killer Crocovi

Jedním ze členů ústředního týmu byl Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), ale pravdou je, že jsme se nedozvěděli příliš o jeho minulosti. V původní verzi tomu ale mělo být jinak a mělo mu být věnováno víc pozornosti.

Potitulková scéna 

Potitulková scéna měla být podobná, té, kterou jsme viděli, ale ne stejná. Bruce Wayne upozornil Amandu Waller (Amanda Waller), že pokud neskončí s programem Task Force X (což je oficiální název Sebevražedného oddílu), nebude jí pomáhat. Následně Amanda obdržela zprávu o tom, že se Joker vloupal do věznice Belle Reve a ve scénáři pak stojí to, že se "blíží bouře". 

Není jasné, co to přesně znamená, ale je možné, že Joker zlanařil členy Sebevražedného oddílu na svou stranu.

Zdroj: CBM, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat