Strážci Galaxie Vol. 3 budou zřejmě posledním dílem s Draxem a do kterého universa nás vezme druhý Doctor Strange


 Komiksové střípky.

Nedávno se představitel Draxe Dave Bautista vyjádřil v tom smyslu, že je sice zklamán, že žádný člen Strážců Galaxie nemá svůj vlastní seriál, ale dodal, že on by do toho nešel, protože jeho maska zabere spoustu času a je to hodně náročné. 

SOUVISEJÍCÍ: DAVE BAUTISTA O SERIÁL DRAXE NESTOJÍ

A zdá se, že Strážci Galaxie Vol. 3 budou posledním dílem série, kde ho uvidíme. Současně se vyjádřil k tomu, jestli je tu šance na film Draxe a Mantis (Pom Klementieff), po kterém fandové volají:

"Nějakou dobu probíhaly rozhovory o filmu Draxe a Mantis. Bylo to hlavně proto, že šlo o nápad Jamese Gunna (duchovní otec Strážců Galaxie, pozn. redakce). Opravdu chtěl natočit film Draxe a Mantis. Prozradil mi to. Myslím si, že to byl skvělý nápad, ale od studia jsem nic neslyšel. Nemyslím si, že o to měli velký zájem nebo to pasovalo do toho, jaké mají plány. A pokud jde o další působení, tak ne. Tím chci říct, že pokud jde o mé závazky, týkají se třetích Strážců a pak to pro Draxe pravděpodobně skončí."

Tak doufejme, že ve třetích Strážcích bude odhaleno více o zajímavé minulosti téhle postavy. Komiksoví fandové vědí, o čem je řeč.

Kam zamíří Doctor Strange?

Z názvu filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness je jasně zřejmé, že velkou roli sehraje Multivesmír, který je tvořen množstvím různých univers. Ale zatím není jasné, do kterých se podíváme. Aktuálně ale možná vyšlo najevo, že by jedním z nich mohl být svět označen číslovkou 616.

Na stránkách Spotlight, kam informace nemůže zadávat jen tak každý, se v případě tohoto filmu objevila role Newyorčan 616, což něco napovídá. 

A nebylo by překvapením, pokud by došlo na tento svět, protože 616 je jedním z nejproslulejších a pochází z něj mnoho známých postav a týmů a odehrála se v něm spousta klíčových událostí. 

Jakou ale sehraje roli ve filmu, jestli se tam podíváme jen na chvílí, nebo na delší dobu, to zatím není jasné. 

Datum premiéry Doctor Strange in the Multiverse of Madness je naplánováno na 24. 3. 2022.

Zdroj: DigitalSpy, Spotlight, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat