Kdy se bude odehrávat vánoční speciál Strážců Galaxie? A představitel Draxe rozhodně nechce vlastní seriál

Komiksové střípky.

V minulosti bylo odhaleno nejen to, že se dočkáme nejen třetích Strážců Galaxie, ale také vánočního speciálu. Ale k němu zatím nemám příliš informací. Například se neví (nevědělo), do které doby bude zasazen. Teď to prozradil scenárista/režisér James Gunn, který se nechal slyšet, že se vánoční speciál bude odehrávat v době mezi Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022), ve kterých budou mít Strážci také roli, a třetím filmech Strážci Galaxie (jeho premiéra zatím stanovena nebyla, bude to ale někdy v roce 2023). Mimochodem, Gunn dal také vědět, že scénář k vánočnímu speciálu už je hotov.

Jedním ze členů Strážců Galaxie je také Drax v podání Davea Bautisty a ten nyní překvapil prohlášením, že rozhodně nestojí o vlastní seriál téhle oblíbené postavy. Na jednu stranu prozradil, že byl šokován a trochu zahořklý, že žádný ze Strážců nemá svou vlastní sérii, ale pak dodal, že pokud by jemu byla nabídnuta, tak by do toho nešel:

"Upřímně, pokud by mi nabídli seriál, neudělal bych to. Ani náhodou bych neudělal televizní seriál o Draxovi. Ta maska je noční můra. Cítil bych se hrozně. Ne, ta maska není sranda. Je to děsné, takže bych se neupsal seriálu, kde bych měl tuhle masku každý den."

Je to trochu škoda, protože komiksový příběh Draxe je zajímavý, ale je pochopitelné, že se Daveovi nechce sedět každý den v maskérně několik hodin.

Zdroj: CBM, Twitter, JoBlo, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat