Thor: Love and Thunder - Neuhodnete, koho si zahraje Russell Crowe. Je to hodně překvapivé


 Koho by měl ztvárnit? 

Thor: Love and Thunder bude natřískán hvězdami a jednou z nich bude i Russell Crowe. Ten v minulosti ztvárnil například neohroženého gladiátora, kterého někteří začali uctívat téměř jako boha. Což se bude herci hodit, protože bylo odhaleno, koho si zahraje ve čtvrtém Thorovi a bude to... bůh. 

Zdroj: Marvel Comics

To asi není překvapení, protože si říkáte, že tedy ztvární nějakého Asgarďana, ale ne, pozor, Russell dostane na starost řeckého boha, respektive vládce bohů a to samotného Dia. Jak asi víte, Marvel ve svých komiksech představil různé bytosti z odlišných mytologií a to včetně řecké a pokud jde o komiksového Dia, tak ten vedl válku s Odinem, ale aktuálně je spojencem Thora (Chris Hemsworth). 

Není jasné, jakou roli Zeus sehraje v příběhu Thora, ale jak asi víte, tak Christian Bale si ve filmu zahraje záporáka Gorra the God Butchera, který chce vyvraždit všechny bohy a je tak možné, že Zeus bude jedním z těch, kterým Gorr půjde po krku. 

Uvidíme, co si pro nás Marvel chystá, dozvíme se to 5. 5. 2022, ale jedno je jasné, představení řeckých bohů je velká věc, která by mohla výrazně ovlivnit Marvelovské filmové universum.

Zdroj: CBM, DreamWorks Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat