Marvel údajně přivede zpět postavy z Agents of S.H.I.E.L.D. a bohužel zemřel asistent Roberta Downeyho Jr.


Komiksové střípky.

Seriál Agents of S.H.I.E.L.D. začal pozvolna, takže o něj rychle opadl zájem, ale postupem času se jeho kvalita výrazně zlepšila a šlo o hodně zajímavou podívanou. Je tak trochu smutné, že v případě Marvelovského filmového universa se na něj tak trochu pozapomnělo a není na něj příliš odkazováno. 

To by se ale mohlo změnit, protože se objevily (zatím ze strany Marvelu nepotvrzené) zvěsti o tom, že budou rebootovány některé postavy ze seriálu a to se stejnými herci. 

Jinak řečeno, půjde o totožné postavy, které fandové seriálu poznají, ale ti, kteří ho nikdy neviděli, nebudou ztraceni, protože nebude nutné znát jejich historii, což se jeví jako fajn řešení.

Zatím ale bohužel nejsou zprávy, které konkrétní postavy budou přivedeny zpět, ani to, kdy a ve kterých projektech.

Smutná zpráva pro Roberta

Robert Downey Jr. je sice úspěšný herec a poté, co se stal marvelovským Iron Manem, se jeho kariéra opět dostala na vrchol, ale i on se musí potýkat s nepříjemnými "lidskými" problémy, jako je například tragická událost, kdy během autonehody 5. 5. 2021 zemřel jeho dlouholetý asistent Jimmy Rich. 

Jimmy s Robertem pracoval téměř dvě dekády, byl jeho pravou rukou v případě každého marvelovského filmu a herec ho na Twitteru označil za svého bratra, strýce pro své děti a někoho, kdo mu stál po boku v dobrých i ve špatných čase.

Zdroj: Giant Freakin Robot, ABC/Marvel Television (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat