Captain America 4: Zřejmě byl odhalen ústřední padouch filmu

Pro někoho to bude překvapení, pro někoho vůbec. POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Nedávno bylo oznámeno, že vznikne čtvrtý film Captain America s tím, že hlavním hrdinou bude Sam Wilson (Anthony Mackie), který v seriálu Falcon & Winter Soldier přijal identitu Kapitána Ameriky. Trvalo mu to, ale nakonec to udělal. 

Emily VanCamp jako Sharon Carter (zdroj: Marvel Studios/Disney+)

A jak všichni víme, pro komiksový film je důležitý nejen hlavní hrdina, ale i ústřední padouch. A možná vyšlo najevo, kdo by jím mohl být. 

Pro ty, kteří viděli první řadu Falcon & Winter Soldier by to nemuselo být překvapením, protože je řeč o Power Brokerovi, tedy Sharon Carter (Emily VanCamp), která se vydala na dráhu zločinu poté, co se stala nepřítelem státu po událostech v Captain America: Občanská válka (2016), kdy pomohla původnímu Kapitánovi (Chris Evans). Ale na rozdíl od mnoha jiných Sharon nejdříve nedostala milost a tak dělala, co mohla, aby přežila. A dařilo se jí, stala se mocnou osobou v podsvětí. 

Na konci Falcon & Winter Soldier se sice milosti konečně dočkala a dokonce získala zpět svou práci v CIA, ale jak se ukázalo, přijala ji hlavně proto, aby se dostala k vládním tajemstvím.

SOUVISEJÍCÍ: PROČ STOJÍ ZA POZORNOST SERIÁL FALCON & WINTER SOLDIER

Podle nových zpráv to bude právě Sharon, kdo bude dávat zabrat Samovi a sice nemá žádné nadlidské schopnosti, ale je to výtečná bojovnice a hlavně má k dispozici slušné finanční i technologické zdroje, takže bude pro nového Kapitán Ameriku více než důstojným soupeřem. 

Marvel zatím tuhle informaci nepotvrdil, ale s ohledem na potitulkovou scénu ve Falcon & Winter Soldier by opravdu nebylo ničím překvapivým, pokud by byla Sharon padouchem ve čtvrtém Captain America.

Zdroj: WeGotThisCovered, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat