Anthony Mackie se jako Kapitán Amerika zřejmě vrátí dříve, než se čekalo a Sebastian Stan je v nové roli k nepoznání

 
Komiksové střípky.

Už je to pár dnů oficiální, novým Kapitán Amerikou Marvelovského filmového universa je Sam Wilson (Anthony Mackie). Ten dostane vlastní film, ale samozřejmě to chvíli zabere, než se dočkáme, určitě to není otázka pár měsíců. Ovšem, zdá se, že se Anthony jako Kapitán vrátí dříve, než se čekalo. Herec v rozhovoru poznamenal, že je v prvním měsíci fyzické přípravy na roli marvelovského superhrdiny, kdy mu to celkově zabere čtyři měsíce. 

SOUVISEJÍCÍ: KDO PRAVDĚPODOBNĚ BUDE PADOUCHEM VE ČTVRTÉM FILMU KAPITÁN AMERIKA?

Nebylo řečeno, kvůli kterému konkrétnímu projektu dře v posilovně, ale z interview vyplynulo, že to bude zřejmě právě kvůli roli Kapitána, nicméně není jasné, o kterém projektu je řeč, protože to pravděpodobně nebude čtvrtá sólovka Kapitána. Spíše to vypadá, že se objeví v jiném marvelovském seriálu nebo filmu. Jakém? To ukáže až čas. 

Na další roli se připravuje i Anthonyho kolega ze seriálu Falcon & Winter Soldier Sebastian Stan. Právě ten ztvární Tommyho Lee v seriálu Pam & Tommy streamovací společnosti Hulu, který se bude věnovat Pamele Anderson (Lily James) a Tommymu Lee. 

Seriál se začal natáčet zhruba před měsícem a aktuálně se můžete podívat na fotky Stana a nutno poznamenat, že se změnil k nepoznání. Premiéra seriálu zatím oznámena nebyla.

Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat