Námět Eternals je to nejlepší, co jsem kdy slyšel, prohlásil šéf Marvelu a ochutnávka ze The Suicide Squad


 Komiksové střípky.

Jednou z letošních marvelovek bude týmovka Eternals, která být hodně epickou záležitostí. Už to samo o sobě zní skvěle a ještě víc se asi budete těšit poté, co si přečtete, co prohlásil kreativní šéf Marvelu Kevin Feige. Ten si nemůže vynachválit režisérku/spoluscenáristku Chloé Zhao:

SOUVISEJÍCÍ: HEREC SE ROZPOVÍDAL O PRVNÍ GAY ROMANCI V MARVELOVSKÉM FILMOVÉM UNIVERSU

"Nejen, že Chloé natáčí nezapomenutelný skromný osobní film nezapomenutelným skromným osobním způsobem, ale také přemýšlí ve velkém kosmickém gigantickém měřítku, což dokonale zapadá do toho, čeho jsme chtěli docílit. Eternals jsou opravdu velkým rozmáchlým příběhem, který se odehrává napříč tisíciletími."

Kromě toho Feige dodal, že námět filmu, který Zhao nabídla, bylo tím nejlepším, co kdy slyšel, což je od šéfa Marvelu rozhodně velká pochvala, protože už toho slyšel hodně. 

Tak snad to bude taková pecka, jak doufáme. Dozvíme se to 4. 11. 2021.

Malá ale šťavnatá ochutnávka The Suicide Squad

I DC má v přípravách zajímavou týmovku (a to od marvelovského mazáka Jamese Gunna). Řeč je o The Suicide Squad, která bude mít premiéru 5. 8. 2021 a zatím jsme viděli pár ochutnávek z filmu. Teď je tu další. 

Warner Bros. vypustilo megatrailer na své chystané projekty a jsou v něm k vidění právě také záběry z The Suicide Squad nebo například dlouho očekávaného dalšího filmu Mortal Kombat (premiéra 15. 4. 2021)

Zdroj: Rolling Stone, Marve Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat