Natáčení čtvrtého Thora oficiálně začalo a konec WandaVision změní pohled na celé Marvelovské filmové universum

 

Komiksové střípky. 

Seriál WandaVision má za sebou zatím jen tři epizody, ale už teď je zřejmé, že Marvel splnil své sliby a půjde zatím o to nejpodivnější, co kdy Marvelovské filmové universum nabídlo. Není vůbec jasné, co se ve skutečnosti děje, ale co jasné je, že jde o něco velkého. 

Vlastně tak velkého, že to změní pohled na celé Marvelovské filmové universum. Alespoň to tvrdí představitel Visiona Paul Bettany:

"Myslím, že budete opravdu hodně překvapeni, pokud jde o konec seriálu. Skutečně věřím, že lidé budou reagovat, 'Můj bože," a MCU uvidí v úplně novém světla a mnohem lépe porozumí tomu, kterým směrem se vydává."

Dá se tušit, že svou roli sehraje Multivesmír, který má být důležitou součástí Marvelovského filmového universa v následujících letech, ale samozřejmě mohou mít filmaři připraveno úplně jiné překvapení, ostatně, Bettany poznamenal, že sice některé věci unikly na veřejnost, ale plno dalších si tvůrci velmi dobře střeží. 

Už to začalo

Je možné, že Multivesmír sehraje svou roli i ve čtvrtém Thorovi s podtitulem Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022) a právě ten se aktuálně začal natáčet. Oznámil to Chris Hemsworth (Thor) na svém Instagramu:

Zdroj: Lights, Camera, Pod, Marvel Studios (úvodní fotografie

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat