Marvel prý plánuje rebootovat Punishera, ale ztvárnit by ho měl opět Jon Bernthal


 Fandové by asi byli rádi.

Už jsme se dočkali několika hraných verzí Punishera a tu zatím poslední (a zřejmě nejoblíbenější) nabídla streamovací společnost Netflix ve spolupráci s Marvelem. Franka Castlea/Punishera ztvárnil Jon Bernthal

Netflix ale postupně zrušil všechny marvelovské seriály a to včetně Punishera. Ale jeho fandové to nevzdávali a doufali, že ho Marvel přivede zpět, ovšem to určitou dobu nešlo, protože Netflix si ve smlouvě s Marvelem prosadil podmínku, že Marvel nebude moci určitou dobu použít postavy ze seriálů, které běžely na Netflixu. 

Tahle podmínka ale vypršela a diváci tak doufají, že se mohou těšit na návrat svých oblíbenců. Což je možné, spekuluje se, že Daredevila (Charlie Cox) uvidíme ve třetím Spider-Manovi (premiéra 16. 12. 2021), údajně se jedná i o návratu Jessicy Jones (Kristen Rytter) a nyní se objevily zprávy, že Marvel uvažuje o rebootu Punishera právě s Benrthalem. 

Není jasné, zda je řeč o seriálu, nebo filmu, ale více méně je to asi jedno, Marvel umí obojí a hlavní je, že by se Punisher mohl vrátit. 

Kdy? To zatím není jasné, Marvel ani Disney zatím nic nepotvrdily, ale snad se ukáže, že se skutečně dočkáme. 

Zdroj: Giant Freakin' Robot, Netflix/Marvel Studios

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat