Batman je skoro dotočen, Flash se začne točit brzy, Wonder Woman 1984 hodně pomohla HBO a záporák z Black Panthera chce zpět

 

Komiksové střípky.

Jak sólovka Batmana, tak sólovka Flashe se docela dlouho potýkaly s problémy jako byly posuny data premiéry, výrazné změny štábu, pozastavení natáčení kvůli covid-19 a podobně. Prostě to neměly snadné a někteří už ani nechtěli věřit, že se někdy dočkáme jejich realizace.

Ale dočkáme. Bez ohledu na problémy, Batman by měl být dotočen v březnu tohoto roku a pokud jde o Flashe, tak první klapka by měla padnout v dubnu. 

Premiéra Batmana by měla proběhnout 3. 3. 2022, Flashe pak 3. 11. 2022.

Druhá Wonder Woman už premiéru měla a to v prosinci minulého roku na streamovací službě HBO Max a v omezeném množství kin a ne všichni byli z filmu nadšení, ovšem bez ohledu na některé negativní názory se ke konci minulého roku díky téhle komiksovce výrazně zvedl počet předplatitelů HBO Max a to na 41 milionů, což je číslo, se kterým se počítalo až za zhruba dva roky.

A teď na chvíli zamíříme k Marvelu. I když v minulém roce bohužel zemřel Chadwick Boseman, tak vznikne druhý Black Panther (premiéra 7. 2. 2022), ve kterém se vrátí některé postavy z jedničky a čas od času se objevují zprávy, že by mezi nimi mohl být i Eric Killmonger v podání Michaela B. Jordana

To Marvel zatím nepotvrdil, ale pokud je o Michaela, ten by se tomu nebránil:

".. být součástí tohoto světa a postavou, kterou jsem miloval hrát a spolupracovat s [režisérem Ryanem Cooglerem], to jsou bezva věci, oni jsou prostě rodinou. Vytvořili jsme rodinu. Takže možnost být znovu součástí tohoto světa je něco, o čemž si myslím, že bude vždy v určité míře možné."

Tak uvidíme, zda se Killmonger vrátí.

Zdroj: Screen Daily, People, THR, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat