Už se údajně ví, koho by si u Marvelu mohl zahrát Keanu Reeves. A představitel Daredevila odmítl jinou roli kvůli čtvrté řadě

Která ale nebude.

Není to poprvé, co se mluví o tom, že by se Keanu Reeves měl přidat k Marvelovému filmovému universu. Původně si měl zahrát Yon-Rogga v Captain Marvel (2019), ale pracoval na sérii John Wick, takže to nakonec nevyšlo a nahradil ho Jude Law.

Marvel ale údajně (a nepřekvapivě) dál o obsazení Keanua usiluje a byť nebylo oficiálně potvrzeno, kterou roli by mu rád svěřil, tak se objevily informace, že by to mohl být Moon Knight.

SOUVISEJÍCÍ: DAREDEVIL VE TŘETÍM SPIDER-MANOVI? CO NA TO PŘEDSTAVITEL DAREDEVILA?

Ten se dočká vlastního seriálu na streamovací službě Disney+ a zatím nejsou známy žádné větší podrobnosti, nicméně vedoucí editor serveru GWW KC Walsh na komentář, který navrhoval Keanua jako vhodného kandidáta na Moon Knighta, reagoval tak, že má zprávy, že s tím souhlasí jeden z vrcholových lidí u Marvelu. Který? To se neví, nicméně by to měl být někdo, jehož slovo má váhu (je možné, že by to mohl být i sám kreativní šéf Marvelu Kevin Feiga).

Chudák Charlie Cox

Bylo velkým a nemilým překvapením, když bylo oznámeno, že třetí řada seriálu Daredevil bude poslední. I když vlastně to tak velkým překvapením nebylo, když Netflix zrušil i další seriály na motivy marvelovských komiksů.

Nicméně, zrovna u Daredevila se čekalo, že zrušen nebude, protože byl jedním z nejlepších, ne-li přímo nejlepším marvelovským seriálem na Netflixu. Ostatně, sám představil hlavní role Charlie Cox očekával, že čtvrtá řada bude a dokonce kvůli tomu odmítl práci, protože nečekal, že bude seriál zrušen:

"Víte, odmítl jsem kvůli tomu práci, protože jsem si myslel, že budeme točit a byli jsme na to připraveni. Měl jsem krátký rozhovor s Erikem a Jephem (Erik Olsen a Jeph Loeb, showrunner a bývalý šéf marvelovské televizní sekce, pozn. redakce) o tom, co jsme plánovali a je to tak trochu k vzteku, protože jsem byl opravdu nadšený a stejně tak ostatní. Byl to opravdu šok. Nevím, koho vinit, víte, prostě někdy hrají roli věci jako politika. Vlastně dodnes pořádně nevím, co se dělo v zákulisí."

Ozývají se spekulace, že by se Charlie Cox jako Daredevil mohl vrátit ve třetím Spider-Manovi, ale o tom ani sám Charlie nic neví. Ale třeba se znovu jako Daredevil objeví na streamovací službě Disney+ (což ale zatím potvrzeno nebylo), byla by škoda, kdyby si už tuhle roli nezopakoval, byl v ní skvělý.

Na podporu seriálu vznikla kampaň #SaveDaredevil a Charlie všem, kteří se do ní zapojili poděkoval a byť upozornil, že neví, jestli kampaň něco změní, tak si váží podpory fandů.

Zdroj: Twitter, CB, Summit Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat