Fotky z x-menovky ukazují démonického medvěda i děsivého padoucha. Režisér Thora 3 a 4 natočí další Star Wars

A s kým mluvil Falcon v Ant-Manovi?

Nová trilogie Hvězdných válek nenadělala tolik parády, jak se doufala. Dobře, finančně zabodovala, ale pokud jde o názory, tak ty jsou jemně řečeno rozporuplné. Ovšem, Disney má šanci na nový start s tím, že sága rodu Skywalkerů byla ukončena a následující filmy se tak můžou vydat úplně jiným směrem.

A zdá se, že to má také Disney v plánu, protože na režii dalšího projektu najal Taiku Watitiho, který vdech nový život jiné sérii od Disneyho (respektive od jeho společnosti Marvel) a to Thorovi. Taika zrežíroval Thor: Ragnarok (2017) a zrežíruje a obstará scénář u Thor: Love and Thunder (premiéra 10. 2. 2022).

Ale zavítá také do daleké předaleké galaxie, nicméně o filmu jako takovém nejsou známy detaily. O čem bude, to je nejasné. Jasné je jen to, že se režie ujme právě Taika a scénář napíše společně s Krysty Wilson Cairns, která byla nominována na Oscara za filmu 1917 (2019).

Noví mutanti vytasili esa z rukávu

Poslední x-menovský film, který vznikl předtím, než se Fox stal součástí Disneyho, jsou Noví mutanti. Ti měnili premiéru už několikrát, dokonce se chvíli mluvilo o tom, že budou rovnou nabídnuti skrze nějakou streamovací službu, ale nakonec to vypadalo, že dorazí do kin. To ale zkomplikoval covid-19 a není tak jasné, kdy se dočkáme.

Nicméně, teď se objevilo několik zajímavých fotografií, které naznačují, že by se trpělivost mohla vyplatit. Na fotkách je k vidění epicky vypadající záporák Demon Bear a také zatím neupřesněný zubatý padouch.







Ve filmu Ant-Man (2015) jsme viděli Falcona (Anthony Mackie), který se s Ant-Manem (Paul Rudd) pustil do souboje a potom skrze vysílač v uchu někoho na druhé straně upozornil, že by nerad, aby se Kapitán Amerika (Chris Evans) dozvěděl, že mu někdo nakopal zadek. Teď režisér Peyton Reed prozradil, s kým Falcon komunikoval. Nebyl to nikdo jiný, než Black Widow (Scarlett Johansson).

Zdroj: Twitter, CS, 20th Century Fox (fotografie) 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat