Obrázek ke 12. narozeninám filmu Iron Mana je plný skvělých pomrknutí na fandy. A Red Skull mohl vypadat jako Ghost Rider

Komiksové střípky.

Před dvanácti lety měl premiéru film Iron Man (2008), který odstartoval veleúspěšné Marvelovské filmové universum.

A proslulý umělec BossLogic, který původně nabízel fanouškovské výtvory (nejen) komiksových postav a nyní dokonce profesionálně spolupracuje s Marvelem, vytvořil hodně zajímavý obrázek právě u příležitosti dvanáctých narozenin Iron Mana.

SOUVISEJÍCÍ: PUSŤTE SI NEJLEPŠÍ SCÉNY S IRON MANEM

Je na něm samozřejmě Tony Stark/Iron Man v podání Roberta Downey Jr. a co je na obrázku hodně zajímavé je to, že je plný větších či menších pomrknutí na fandy. Jen pro příklad prsteny odkazují na legendární dojemnou větu z Avengers: Endgame (2019), určitě netřeba připomínat, co reprezentují kameny v koruně nebo cheeseburger... Schválně, kolik easter eggs najdete?

V posledních dvou dílech Avengers se překvapivě vrátil Red Skull (Ross Marquand), ovšem tentokrát jako strážce jednoho z Kamenů nekonečna. Samozřejmě bylo pro Red Skulla zvažováno několik vzhledů, jako například tento, který není nepovedený, ale dost připomíná Ghost Ridera, takže je asi dobře, že nakonec nebyl vybrán. Autorem je umělec Rodney Fuentebella.



Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat