Extraction: Z filmu je obrovský hit, dočkat bychom se měli i dvojky a obsadit Chrise Hemswortha byl problém, je totiž moc hezký

Ne úplně běžná komplikace.

Před pár dny a to 24. 4. 2020 Netflix zpřístupnil akční film Extraction/Vyproštění, který produkovali bratři Russoové (Captain America, Avengers) a v hlavní roli se objevil Chris Hemsworth.

Podle recenzí jde o slušný, ale nikterak převratný akční film, ovšem, i tak se z něj stal pro streamovací službu Netflix velký úspěch. A to je jen začátek.

Podle odhadů by si ho v prvních 4 týdnech od premiéry mělo pustit celkově zhruba 90 milionů domácností a pokud se tato čísla potvrdí, pak půjde pro Netflix o zatím největší filmový hit.

Zatím nejúspěšnějším filmem byla další akce a to 6 Underground: Tajné operace s Ryanem Reynoldsem s 83 miliony domácnostmi za první čtyři týdny.

Mimochodem, režisér Extraction Sam Hargrave prozradil, že je tu jeden problém v případě, když Chrise Hemswortha obsadíte do akčního filmu. A to hodně zvláštní:

"Nezáleží na tom, kolik špíny nebo krve dáte na Chrise Hemswortha, s tímhle si to neporadí: je neuvěřitelně pohledný."

Byla tu tedy ta komplikace, že ať už mu tvůrci přidali umělá zranění a ušpinili ho, vypadal stále "až příliš dobře", i když měl působit, že je těsně před smrtí. Tak takový problém se asi neobjevuje moc často...

A dobrá zpráva pro fandy, bylo oznámeno, že se pracuje na druhém dílu s tím, že produkovat budou opět Russoové (s tím, že Joe Russo napíše scénář), režie by se měl znovu ujmout Hargrave a co se týče Hemswortha, tak s ohledem na osud jeho postavy není úplně jisté, že by se měl vrátit, ale soudě podle reakcí herce na oblibu filmu by to nebylo překvapením s tím, že by to nebylo poprvé, co by byla "vzkříšena" hlavní postava.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat