Avengers: Age of Ultron jsou podceňovaným filmem, hlásají fandové. A do skvělé internetové výzvy se zapojily Scarlett Johansson, Margot Robbie nebo Lucy Lawless

Filmové střípky.

Když měli premiéru Avengers: Age of Ultron (2015), tak se objevovalo dost kritických hlasů, které tvrdily, že film není zdaleka tak povedený jako původní Avengers (2012). Nelíbil se třeba zmatený příběh, vztah Hulka (Mark Ruffalo) a Black Widow (Scarlett Johansson) nebo chování záporáka Ultrona (James Spader).

Nyní se ale z nějakého důvodu spustila na internetu vlna statusů, které film obhajují a tvrdí, že dostal za uši zbytečně. Fandové upozorňují například na to, že akce byla skvělá (především bojová scéna z úvodní části filmu), pochvalují diskusi mezi Tonym (Robert Downey Jr.) a Stevem (Chris Evans) v Hawkeyove domě a dokonce zaznívají názory, že Ultron byl působivější padouch, než samotný Thanos (Josh Brolin).

Není jasné, proč zrovna nyní odstartovala kampaň na obhajobu Age of Ultron (možná proto, že spousta lidí v karanténě film znovu zhlédla), ale čím dál více diváků se k ní připojuje.

Holky se s tím nepářou

A stejně tak se spousta lidí zapojuje do hromady výzev a jednou z těch nejpovedenějších je určitě Boss Bitch Fight Challenge, kterou spustila legendární kaskadérká Zoë Bell (často spolupracuje s Quentinem Tarantinem, dokonce si zahrála jednu z hlavních rolí v Grindhouse: Auto zabiják) s tím, že něco podobného předvedli i mužští kolegové. Jednoduše jde o to, že jedna ženština natočí video, ve kterém předvede virtuální úder a na něj naváže další.

A co je na téhle výzvě zajímavé je to, kdo všechno se do ní zapojil. Je to spousta slavných žen, ať už Scarlett Johansson, Margot Robbie, Halle Berry, Cameron Diaz, Zoe Saldana, Thandie Newton nebo třeba Lucy Lawless.




Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat