Příjemné překvapení, za pár dnů bude mít premiéru marvelovský seriál Fury Files, který odhalí víc o hrdinech a záporácích

A seriál Falcon & Winter Soldier je podle Sebastiana Stana něco ve stylu Smrtonosné zbraně.

Zatím nebyly zprávy o tom, že se v rámci pár dnů dočkáme nějakého nového marvelovského seriálu, ale pozor, společnost Disney přišla s překvapením a to milým. Už 15. 5. 2020 nabídne na své streamovací službě Disney+ animovaný seriál Fury Files, který odhalí více informací o různých superhrdinech i záporácích.

"Nemělo by vás překvapit, že Nick Fury má složky na každého jednoho marvelovského superhrdinu. Fury Files nabídnou divákům přísně tajný přístup k informacím S.H.I.E.L.D.u, které se týkají klíčových marvelovských hrdinů a záporáků. A neodvypráví to nikdo jiný, než sám tajemný Fury a dočkáme se kombinace animace a pohyblivých komiksů! Chtěli byste stáhnout hromadu informací o každém jednom hrdinovi? Fury vám s tím pomůže."

Zatím bohužel není info o tom, kolik epizod bude seriál mít, ale i bez toho, aniž bychom znali více detailů, to vypadá zajímavě.

Falcon & Winter Soldier slibuje pořádnou "buddy" jízdu

Ještě letos by mohla streamovací službě Disney+ nabídnout seriál Falcon & Winter Soldier. Měl by mít premiéru v srpnu (ale těžko říct, jak to bude s ohledem na to, že covid-19 zkomplikoval práce na sérii) a je jasné, že jednou ze silných stránek bude "buddy dvojka" v hlavních rolí, tedy Anthony Mackie (Falcon) a Sebastian Stan (Winter Soldier).

Právě chemie mezi nimi by měla být jedním z hlavních taháků seriálů a toho jsou si samozřejmě vědomi i tvůrci. Očekávat tak podle Sebastiana máme něco ve stylu skvělé akční filmové série Smrtonosná zbraň, která fungovala tak perfektně právě díky ústřední dvojce:

"Pracovat s Anthonym je divočina. Opravdu ze mě dostává to nejlepší a nejhorší. A já ho prostě v jednu chvíli miluji i nenávidím. Ale taková je dynamika mezi námi a myslím si, že byla opravdu zábava konečně to s ním prozkoumat, protože ve filmech jsme měli jen pár společných scén. Opravdu jsme se do tohoto vztahu ponořili a je to super zábavné, tím chci říct, že je to hodně ve stylu Smrtonosné zbraně."

Což zní skvěle, tak snad se opravdu premiéry dočkáme ještě letos.



Zdroj: CBM, The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat