Amber Heard zranění údajně způsobené Johnnym Deppem zfalšovala lakem na nehty, tvrdí Deppův kamarád

To začíná být divočejší a divočejší.

Vypadalo to na velkou lásku, Amber Heard a Johnny Depp se zdáli být skvělým párem, ale nevyšlo to. A dokonce to dospělo do té situace, kdy Amber obvinila Johnnyho z toho, že ji napadl. Johnny zažaloval Amber kvůli tomu, že podle něj kvůli jejím obviněním přišel o roli v sérii Piráti z Karibiku, pak se objevil záznam z terapie, která naznačovala, že skutečně došlo k fyzickému násilí, ovšem jak se zdá, dopustil se ho nejen Johnny, ale také Amber.

Na obranu té či druhé strany začali vystupovat další a další lidé a teď se například ozval Josh Richman, což je údajně dlouholetý kamarád Deppa s tím, že se nepřekvapivě přidal na jeho stranu:

"...vím od Johnnyho, že před svatbou se jedné noci pohádali s tím, že mi Johnny vylíčil to, že Amber šla do koupelny a vyšla s papírovým kapesníkem, který měl na sobě červenou barvu, tvrdila, že jí [Johnny Depp] způsobil krvácení z nosu. Ale po tomto incidentu [Johnny] sebral onen kapesník, o kterém tvrdí, že ho má až dodneška. Amber na něj dala červený lak na nehty."

Je to nepříjemné obvinění, ale také velmi jednoduše zpochybnitelné. V první řadě, jak bylo řečeno, Richman je velmi dobrým kamarádem Deppa, takže by se určitě našel někdo, kdo by byl schopen zpochybnit jeho objektivitu. Další věcí je, že Josh slyšel o dané události pouze od Deppa, nebyl jí přímo přítomen a zatřetí, kapesník s lakem na nehty není asi důkazem, který by u soudu asi obstál.

Ostatně, bude to zřejmě právě soud, který rozhodne o tom, zda jsou obvinění Amber pravdivá nebo byl obětí Depp. Nerozhodnou o tom ani fanoušci Amber, ani fanoušci Johnnyho, ani kamarádi jednoho či druhého.

Jedno je ale jasné, je to nepříjemná situace pro oba. A bohužel Amber potkala další smutná událost, zemřela její matka. Amber zveřejnila jejich společné foto s komentářem:

"Jsem zlomená žalem a neuvěřitelně zničená kvůli ztrátě mé maminky, Paige Heard. Opustila nás příliš brzy, vzpomínáme na její krásnou jemnou duši. Z hloubi srdce bude postrádána námi všemi a to navždy. Její nezdolné otevřené srdce z ní udělalo tu nejkrásnější ženu, kterou jsem kdy poznala. Je obtížné si to představit a ještě těžší popsat, jak šťastně se cítím díky tomu, že jsem byla její dcerou a byl mi dán dar jejího světla, které dávala všem, a to téměř 34 let. Tohle je neuvěřitelně těžká doba, ale díky tomu je mi připomínáno to, co přežije nás všechny a to láska. Laskavost, podpora a velkorysost mé sestry Whit a mých přátel a mé rodiny bylo velkou duševní pomocí."





Příspěvek sdílený Amber Heard (@amberheard),


Zdroj: The Blast, GK Films (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat