Režisér Wolverina si udělal srandu ze sestřihu Justice League od Zacka Snydera a dostal od fandů pořádně za uši

Filmař si to ale nenechal líbit.

Legendární a neviděný sestřih Justice League (2017) od původního režiséra Zacky Snydera se řeší skoro dnes a denně. Objevují se zprávy, že existuje, další zprávy, které to popírají a tak to pokračuje dál a dál.

Zatím tedy není vůbec jasné, zda někdy spatří světlo světa, ovšem, teď se v jeho spojitosti řeší něco jiného. Režisér skvělé komiksovky Logan: Wolverine (2017) James Mangold si dovolil zveřejnit menší rýpnutí, které znělo:

"Kolegové kinofilové. Strávili jste někdy nějaký čas nad prací Martina Ritta (oceňovaný režisér, který natočil například film Hud, pozn. redakce)? Ehm. Měli byste. Možná byste si měli dát deset minut pauzu od volání po Snyderově sestřihu a podívat se na něco, kde kostýmy nejsou z optických nebo karbonových vláken."

To ale Mangold neměl dělat. Hromada lidí se do něj pustila. James se ale vyjádřil i k tomu:

"Probudil jsem se do laviny naštvaných tweetů, takže mě nechte zkusit něco objasnit, něco, co by vás mohlo naštvat ještě víc, ale minimálně mě pochopíte. Neznám Zacka Snydera. Nemám nic proti Zacku Snyderovi. Mé jemné rýpnutí do takzvaného 'S Cut hnutí' nebylo útokem na něj. Velmi pochybuji, že se Zack každé ráno probudí a myslí na svůj původní tříhodinový sestřih gigantického korporátního úsilí, které nebylo přijato úplně dobře. Možná se mýlím, ale na rozdíl od některých z vás, kteří přetvořili své zklamání ve vztek a aféru, já zariskuji a prohlásím, že se [Zack] posunul dál. Takže pokud jsem si jemně zavtipkoval na něčí účet, tak to nebyl Zack. Rád bych brzy viděl jeho další film. Takový, který doufejme bude bez masivní smlouvy na doplňkové předměty & plánu na několikanásobné uvedení mnoha z filmů z 'universa' zavaleného očekáváními velké korporace."

K tomu nezbývá než říct, hezky řečeno Jamesi.

Zdroj: Twitter, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat