Deppa v Pirátech z Karibiku možná nahradí představitelka Nebuly. A šéf Disney o tom, kdy se začnou natáčet marvelovky

Komiksové střípky.


Už delší dobu se proslýchá, že chce Disney rebootovat trošku stagnující sérii Piráti z Karibiku s tím, že by už v centru dění nebyl Jack Sparrow v podání Johnnyho Deppa, ale šušká se o tom, že by ho nahradila ženská postava Redd, kterou znají návštěvníci zábavních parků. Redd vystupuje v představení Pirátů z Karibiku, která jsou k vidění v Disneylandu. A teď se objevila (ze strany Disneyho zatím nepotvrzená) zpráva, že o hlavní roli jedná Karen Gillan, kterou můžete znát jako Nebulu z marvelovských filmů. 


Navíc asi netřeba blíže rozebírat to, že jí dobrodružné role jdou, což dokázala ve filmech Jumanji nebo v seriálu Doctor Who. Nicméně, aktuálně prý ještě není ruka v rukávu a Disney zvažuje i jiné herce a herečky, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. Zatím není ani jasné, kdy by se měl nový film Piráti z Karibiku objevit, ale dobrou zprávou je, že na něm pracuje scenárista Craig Mazin (Černobyl). Kromě něj ale také Ted Elliott, který se podílel na předchozích filmech a nezbývá než doufat, že nový film bude připomínat ty lepší díly ze série. 

Ani Disney neví...

Jak bylo řečeno, Karen zabodovala také díky marvelovkám. A určitě spoustu lidí zajímá, kdy se znovu začnou natáčet s ohledem na to, že mají nyní štáby pauzu s ohledem na pandemii covid-19. K tomu se vyjádřil jeden ze šéfů společnosti The Walt Disney (která vlastní Marvel) Bob Chapek a ani on nemá přesné informace:

"Pokud jde o rozsáhlé produkce, tak procházíme stejným procesem, jako v případě našich zábavních parků... jsme zodpovědní za přístup k našim vlastním zaměstnancům a jiným filmařům, kteří jsou našimi partnery. Aktuálně nemám odhady, kdy budeme schopni to udělat [znovu nastartovat natáčení].

Může to tak být otázka dnů, ale také klidně týdnů nebo měsíců s ohledem na to, že situace v USA se nevyvíjí úplně růžově. Nicméně, dál platí, že nejbližší marvelovkou je Black Widow, která bude mít premiéru 5. 11. 2020.

 

Zdroj: The Disinsider, CB, Disney (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat