Chris Hemsworth zabil v Extraction hromadu lidí a představitelka marvelovské Hely jedná o hlavní roli ve filmu Borderlands


Filmové střípky.

Asi už jste zaslechli, jak velký se vyklubal z akčního filmu Extraction/Vyproštění (2020) hit. Netflix prostě opět zabodoval, takže není divu, že bude i dvojka. Sice není úplně jasné, zda se v ní vrátí i Chris Hemsworth, ale dá se tušit, že ano. Právě jeho jméno bylo jedním z hlavních lákadel pro diváky a tak můžeme více méně počítat s tím, že se ho dočkáme i podruhé (bez ohledu na události v jedničce). 

A nutno poznamenat, že jeho postava jménem Tyler Rake byla velmi výkonná, pokud jde o likvidaci nepřátel. A když říkám výkonná, myslím výkonná. Neflix nyní zveřejnil oficiální počet lidí, které Tyler zlikvidoval a je to slušné číslo:

"Nejméně uvěřitelnou částí Extraction je to, že nikdo ze 183 lidí, které Chris Hemsworth zabil, nikdy nezmínil, jak neuvěřitelně pohledný je..."

Jde pravděpodobně na narážku na vyjádření režiséra Sama Hargravea, který prohlásil, že najmout Chrise do akční role je komplikované, protože bez ohledu na to, kolik umělé krve a špíny na něj maskéři "naplácají", tak Chris pořád vypadá skvěle.


Netřeba asi připomínat, že ve filmu Thor: Ragnarok (2017) sestru Thora (Chris Hemsworth) ztvárnila skvělá Cate Blanchett. A právě ta údajně jedná o roli v chystaném videoherním filmu Borderlands. Konkrétně jde o jednu z ústředních postav a to sirénu jménem Lilith. Pokud jste hráli hry, tak víte, že sirény jsou velmi vzácné bytosti s obrovskou mocí a je bez diskusí, že mocné postavy Cate prostě jdou. 

Režie filmu se ujme Eli Roth, který už s Cate spolupracoval na filmu Čarodějovy hodiny (2018), takže se znají. Scénář pak dostal na starosti Craig Mazin (Černobyl). Produkce filmu by se měla rozjet ještě letos (pokud to pandemie covid-19 dovolí), datum premiéry zatím stanoveno nebylo.


Zdroj: Twitter, Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat