Spider-Man 3: Uvidíme ve filmu Daredevila? Co na to jeho představitel

Smysl by to dávalo.

Už nějakou dobu se objevují spekulace, že by se Daredevil (Charlie Cox) mohl objevit ve třetím filmu Spider-Man. Což dává docela smysl s ohledem na to, co se přihodilo v závěru Spider-Man: Daleko od domova (2019)

Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) bude potřebovat právníka a Matt Murdock/Daredevil právníkem je, kromě toho, oba pánové působí v New Yorku a navíc je tu ten fakt, že v době, kdy dojde k natáčení třetího Spider-Mana (zatím není jasné, kdy přesně to bude, kvůli covidu-19 se situace rychle mění) by měl vypršet závazek Marvelu k Netflixu, kdy Marvel určitou dobu nemohl používat postavy z marvelovských seriálů, které vznikaly ve spolupráci s Netflixem. 

A co na to vše vlastně říká sám Charlie Cox? Nemá moc (respektive vůbec) dobré zprávy:

"Tyhle spekulace jsme neslyšel, nicméně se to netýká mého Daredevila. Nemám s tím nic společného. Pokud jde to pravda, tak to není se mnou. Týká se to jiného herce."

Je tu několik možností. Tou nejlepší by bylo, pokud by měl o tom Charlie zakázáno mluvit, ale jeho Daredevil by byl k filmu k vidění (herec sám poznamenal, že by byl nadšený, pokud by se on a Krysten Ritter jako Jessica Jones ve filmu objevili). Další možností je to, že Marvel a Sony zatím nemají v plánu nabídnout Daredevila v některém ze svých projektů. Tou nejhorší by bylo to, pokud by Marvel chtěl skutečně postavu přeobsadit, což by byla velká škoda s ohledem na to, že Charlie je v téhle roli skvělý a už jsme na něj zvyklí. 

Uvidíme, kde se skrývá pravda. Pokud jde o samotný zatím nepojmenovaný třetí díl Spider-Mana, tak ten by měl mít premiéru až 4. 11. 2021.

Zdroj: CB, Sony/Marvel/Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat