Ke komiksovému týmu poskládaného hlavně ze členů Avengers se chce připojit nečekaný záporák

Avengers mají nového spojence.

Fandům komiksů netřeba připomínat, že jednotlivé postavy a týmy se neustále mění, někteří členové přicházejí, jiní odcházejí, určité skupiny zanikají, aby se později znovu objevily. Stejně jako superhrdinský tým Force Works, jehož nová verze je tvořena hlavně členy Avengers.

Týmu šéfuje pravá ruka Nicka Furyho Maria Hill a vznikl poté, co bratr Tonyho Starka Arno sebral Tonymu nejen jméno Iron Man, ale také společnost Stark Industries.

M.O.D.O.K. (zdroj: Marvel Comics)
Členy nové verze týmu (jde o jeho třetí mutaci) jsou například zmíněný Tony Stark/Iron Man, Scarlet Witch, War Machine, U.S. Agent nebo třeba Quake.

A překvapivě ve druhém dílu komiksu Force Works vyšlo najevo, že by s týmem rád spolupracoval jeden z nejzvláštnějších padouchů, které v marvelovském světě najdete. Není řeč o nikom jiném, než o M.O.D.O.K.ovi.

Ten pomohl týmu, kdy se dostal do úzkých a následně vyšlo najevo, že s nimi chce spolupracovat. Sice ne proto, že by měl zčistajasna dobré srdíčko, ale proto, že je to pro něj výhodné, ovšem to se M.O.D.O.K. ani nesnaží skrývat.

Uvidíme, jak bude tohle spojenectví fungovat, ale rozhodně to bude zajímavé, to je jasné už teď. Mimochodem, M.O.D.O.K. dostane svůj vlastní animovaný seriál na streamovací službě Hulu.

Zdroj: CBR, Marvel Comics (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat