Druhý film Kapitán Amerika měl začít obrovskou bitevní scénou. A jak se oficiálně jmenuje universum "spider-manovských" filmů

Komiksové střípky.

Bratři Russoové odstartovali svou kariéru u Marvelu režií filmu Captain America: Návrat prvního Avengera (2014), který je považován za jednu z nejpovedenějších marvelovek. A teď se pánové podělili o to, jak měl původně vypadat začátek. Konkrétně to popsal Anthony Russo:

"Popravdě Captain America: Návrat prvního Avengers v jedné verzi scénáře začínal bitvou během druhé světové války. Byla to masivní bitva, která byla zakončena pro Kapitána (Chris Evans) velmi důležitým momentem, což by se poté výrazně odrazilo na příběhu. Ale poté jsme skončili tím, že jsme to z příběhu vystřihli a to zhruba dva měsíce před začátkem natáčení."

Je to možná škoda, zní to zajímavě, ale i bez toho se nakonec z filmu vyklubala parádní podívaná.

Určitě víte, že i když je Spider-Man (Tom Holland) součástí Marvelovského filmového universa (MCU), tak také spadá do komiksového universa společnosti Sony (kde je aktuálně ještě Venom a přibudou tam další filmy jako například Morbius).

Tohle universum zatím neměl oficiální jméno, někteří mu říkali (po vzoru úspěšného animáče) Spider-Verse, jiní SUMC (Sony's Universe of Marvel Characters), ovšem jak se ukázalo, skutečný název je trošku jiný (a ne tak přitažlivý jako třeba MCU) Sony Pictures Universe of Marvel Characters. Tak to jsme moc zvědaví na zkratku, která bude používaná (zřejmě asi SPUMC, což zní trošku jako název nějakého choroby).

Nejbližším přírůstkem do tohoto universa bude Venom: Let There Be Carnage/Venom 2: Carnage přichází, který bude mít nakonec premiéru až příští rok a to 24. 6.

Zdroj: CB, IGN, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat