Hawkey: Marvel to zřejmě s Jeremym Rennerem nevzdává, v seriálu mu chce věnovat hodně prostoru

Otázkou je, zda se situace nezmění.

Nedávno vyšlo najevo, že byl Jeremy Renner (Clint Barton) obviněn svou bývalou ženou z toho, že jí vyhrožoval smrtí a dalších nepěkných věcí (například toho, že nechal drogy v dosahu jejich šestileté dcery).

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL SE ÚDAJNĚ CHCE ZBAVIT HAWKEYE POTÉ, CO BYL OBVINĚN Z VYHROŽOVÁNÍ ZABITÍM

Následně začaly kolovat spekulace, že by se v reakci na obvinění mohl Marvel rozhodnout pro přeobsazení Hawkeye nebo minimalizaci jeho role v plánovém seriálu Hawkeye.

To ale potvrzeno nebylo a zdá se, že to Marvel nehodlá udělat. Alespoň vyjádření marvelovské producentky Trinh Tran to nenaznačuje, vypadá to, že Marvel má s Jeremym dál velké plány:

"Dobře, vybrala jsem si právě tohle [zaměřit se na origin Hawkeye], protože jsme neměli šanci odvyprávět příběh Clinta Bartona. Byli jste svědky toho, že se Thor dočkal několika filmů. Znáte jeho příběh. Kapitán má několik filmů, Tony má několik filmů, všichni dostali svou šanci a Clint Barton neměl šanci odvyprávět svůj příběh. Těším se na to a těším se na to, že je tu mladá dívka, která chce být Hawkeyem."

Je ovšem otázkou, jak to bude, pokud se obvinění prokáží. Marvel spadá pod Disneyho a ten má poměrně konzervativní hodnoty a na podobné věci je citlivý. Ostatně, James Gunn byl (naštěstí jen na chvíli) vyhozen od Marvelu jen kvůli deset let starým nevhodným vtípkům...

Kromě toho Trinh zmínila mladou dívku, která chce být Hawkeye a jde samozřejmě o Kate Bishop, tedy dalšího Hawkeye. Už delší dobu se mluví o tom, že by měla mít v seriálu výraznou roli a počítalo se s tím, že si ji zahraje Hailee Steinfeld. Což není jisté, protože má údajně mít smlouvu s Applem, která jí v tom zabraňuje. Ovšem pravdou je, že nebylo oficiálně potvrzeno, že Hailee ztvární Kate. Marvel má možná vybranou jinou herečku nebo to nějak zařídí s Hailee, to zatím těžko říct.

Seriál Hawkeye by se měl objevit ve druhé polovině roku 2021.

Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat