Captain Marvel 2: Ve filmu se objeví Spider-Man a bude zakoukaný do Captain Marvel, tvrdí spekulace

Vlastně by to nebylo překvapením.

Nedávno se podařilo (i když to už vůbec nevypadalo nadějně) společnostem Sony a Disney uzavřít novou dohodu o Spider-Manovi a na jeho třetím filmu tak budou opět spolupracovat Marvel a Sony a kromě toho se Spider-Man (Tom Holland) objeví ještě v jedné zatím neupřesněné marvelovce.

A podle nových (zatím nepotvrzených) informací by to mohl být film Captain Marvel 2. Což je možná na první pohled nečekané, ale pravdou je, že to vlastně takový šok není, protože se v minulosti objevily zvěsti, že chce Marvel využít Spider-Mana k tomu, aby udělal Captain Marvel (Brie Larson) více lidštější a sympatičtější. Postava totiž některým divákům příliš k srdci nepřirostla a Spider-Man je naopak miláčkem publika, takže toho chtěl Marvel údajně využít.

Protože došlo k dohodě, může Marvel svůj plán realizovat a šíří se informace, že by se Spider-Man měl v Captain Marvel 2 nejen objevit, ale také by se měl do hlavní postavy zakoukat. Což by byl zajímavý způsob, jak polidštit Captain Marvel, ale muselo by to být zpracováno opravdu s humorem a nadhledem, je to příběhově docela tenký led.

Marvel samozřejmě nic takového zatím nepotvrdil a asi jen tak nepotvrdí, i kdyby to byla pravda. Společnost ráda drží detaily o svých filmech v tajnosti a zatím ani není jasné, kdy se druhé Captain Marvel dočkáme.

Zdroj: CosmicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat