Avengers: Endgame potěšili velké množství lidí po celém světě, reaguje na kritiku marvelovek scenárista

Christopher Markus se vyjádřil ke slovům Martina Scorseseho.

Z nějakého důvodu se v poslední době pustilo do marvelovek několik známých a ceněných režisérů. Jedním z těch nejvýraznějších je Martin Scorsese, který uvedl něco v tom smyslu, že marvelovky nejsou skutečnými filmy, ale jsou spíše zábavními parky.

SOUVISEJÍCÍ: NE VŠICHNI SLAVNÍ REŽISÉŘI NESNÁŠÍ MARVELOVKY, STEVEN SPIELBERG JE V MINULOSTI POCHVÁLIL

Na to reagovala nejen spousta fandů Marvelu, ale také herci a tvůrci. A nyní se ozval také spoluscenárista několika marvelovek Christopher Markus:

"Každý má právo na svůj názor. Očividně tento film - Endgame - oslovil velké množství lidí a potěšil velké množství lidí, musím říct, že způsobem, kterému se to dlouho nepovedlo jinému filmu. Pokud tohle není film, pak si nejsem jistý, co to je. Je to kolektivní emotivní zkušenost, která se odehrála po celém světě."

Dá se tušit, že problémem pro některé filmaře je to, že zatímco marvelovky zdolávají různé finanční rekordy, tak více "uměleckým" projektům se to často nedaří. A není tak divu, že někteří tvůrci jsou kvůli tomu naštvaní. Speciálně pak poté, co některá studia nechtějí investovat velké peníze do projektů, které nejsou komiksové.

Ale jde o otázku nabídky a poptávky, pokud je diváci volají po komiksovkách, pak budou studia zaměřovat svou pozornost na ně. Filmy jsou nejen uměním, ale také byznysem a s tím se prostě musejí někteří smířit.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat