Marvel se prý chce zbavit Jeremyho Rennera poté, co byl obviněn z vyhrožování zabitím

Někteří fandové nejsou proti této myšlence.

Hawkeye (Jeremy Renner) je jediným z původních členů Avengers, který nemá vlastní film (Black Widow se ho dočká příští rok), ale bude mít seriál na streamovací službě Disney+. I když, to už není úplně jisté.

Respektive, seriálu bychom se dočkat měli, ale otazník visí nad účastí Jeremyho Rennera. Objevila se totiž obvinění týkající se toho, že Jeremy napadal svou bývalou ženu Sonni Pacheco a vyhrožoval jí dokonce smrtí. Kromě toho ho jeho exmanželka obvinila, že nechal drogy v dosahu jejich šestileté dcery.

Není to příjemná situace a není divu, že Marvel (potažmo jeho na rodinu orientovaný vlastník Disney) údajně přemýšlí o tom, že by Jeremy v seriálu Hawkeye vůbec nebyl a byl by přeobsazen nebo by byla jeho role minimalizována (což by asi nebyl problém s tím, že série má být údajně stejně zaměřena na představení dalšího Hawkeye, konkrétně Kate Bishop).

Nebylo by to poprvé, co by došlo k přeobsazení poměrně důležité postavy, stačí zmínit War Machinea a kromě toho, myšlenka na přeobsazení se některým fandům líbí. Věří, že uzrál čas nahradit Jeremyho hluchým hercem (často je zmiňován Nyle DiMarco), protože Hawkeye (alespoň v některých komiksových sériích) je aktuálně neslyšící.

Marvel samozřejmě zatím neprozradil, co má v plánu, na oficiální kroky (pokud nějaké budou) si budeme muset počkat.

V současné chvíli se stále počítá s tím, že se seriál Hawkeye objeví ve druhé polovině roku 2021. Uvidíme, zda se to nezmění, pokud by byl Jeremy skutečně přeobsazen.

Zdroj: MCU Direct

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat