Avengers: Infinity War - Která scéna s Kapitánem přišla šéfovi Marvelu příliš nechutná a nechtěl ji ve filmu?

Scenárista prozradil, která scéna "nevoněla" Kevinu Feigeovi?

Je běžné, že se do finální podoby filmu nedostanou všechny scény ze scénáře. Někdy je to kvůli příběhu, jindy se tvůrcům prostě nezdají, i když původně vypadaly jako dobrý nápad. Výjimkou nejsou ani Avengers: Infinity War (2018), ve kterých nakonec také nebyl k vidění všechen materiál. Například jeden moment, který se příliš nelíbil nedávno povýšenému šéfovi Marvelu Kevinu Feigeovi. O co šlo? To prozradil spoluscenárista Christopher Markus:

"Napsali jsme to, nenatočili jsme to. Bylo to základem celé té věci, kdy jsme si uvědomili, že se zaměřuje na dané postavy příliš brzy předtím, než se k nim dostal Thanos. V téhle scéně se v podstatě [Black] Widow a Falcon a Cap skrývají po Občanské válce a zrovna jsou po velkém souboji s kriminálníky a Kapitán jedl šťouchané brambory a Falcon říká, 'Krvácíš do svých šťouchaných brambor.' On se na něj podívá... a ano, krvácí do svých šťouchaných brambor. Vzpomínám si, že Kevin říká, 'On krvácí do svých šťouchaných brambor?! To vidět nechci!' Dobře, možná jsme zašli příliš... prostě někam."

Je asi dobře, že jsme podobný moment neviděli, je trochu nechutný a působí tak trochu zbytečně. Nebo si myslíte, že by měl ve filmu své místo?



Zdroj: IGN

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat