Iron Man málem v Avengers: Endgame pronesl "nejhorší" slovo. Děti Chrise Hemswortha nemají rádi tlustého Thora

A kdo bude režírovat komiksovku s Rockem?

V amerických seriálech a filmech je běžné násilí, užívání drog a nějaký ten sex, ale pokud zazní slovo F*CK, pak to může rozhořčit spoustu lidé. Je tak velmi výjimečné, že postavy něco takového pronesou. Výjimkou jsou mládeži nepřístupné filmy a seriály na kabelových stanicích, ovšem faktem je, že se tvůrci snaží tomuto výrazu vyhýbat.

Je tak překvapením, že málem zaznělo z úst Tonyho Stark/Iron Mana (Robert Downey Jr.) v Avengers: Endgame (2019).

Asi si pamatujete větu: "Já jsem Iron Man." Ale původně mohlo zaznít něco úplně jiného. Prozradil to spoluscenárista Stephen McFeely:

"Byla tu spousta alternativních přístupů k této větě během natáčení. Myslím, že v jednu chvíli řekl f*ck off (smích). Neřekl f*ck off?"

Jeho kolega Christopher Markus odpověděl:

"Mohl to říct... natočili jste hromadu záběrů."

No rozhodně by bylo zajímavé slyšet Iron Mana pronášet něco takového, ale očekávatelně k tomu nakonec nedošlo.

Když je řeč o Endgame, tak jsme v ní viděli Thora (Chris Hemsworth) jako tlouštíka. To, že nedokázal zastavit Thanose (Josh Brolin) v Avengers: Infinity War (2019) ho dostalo do deprese, ze které se snažil "vyjíst", což se odrazilo na jeho figuře.

Některým divákům se tento krok tvůrců líbil, jiní z toho nebyli nadšení. A do druhé skupiny patří i některé Chrisovy děti. Prozradil to sám herec:

"Nesnášely to. Ne film. Opravdu se jim nelíbilo, že jsem tak vypadal. Reagovaly, 'Kdy bude vypadat jako předtím? Co to dělá?' Řekl jsem, že to nesnášely, ale myslím, že byly prostě jen šokovány. Ne, vlastně má dcera řekla na otázku, 'Který se ti líbil víc?' 'Ten tlustý.' A já řekl, 'Opravdu?' A ona na to, 'Ano, bylo to vtipné."

Dcera tedy byla fanynkou obézního Thora, ale Chrisovi synové-dvojčata zřejmě nadšená nebyla.

Kdo dohlédne na film Black Adama?

Už nějakou dobou se chystá sólovka záporáka (ve filmu to bude spíše antihrdina) Black Adama, kterého ztvární Dwayne "Rock" Johnson.

Film byl oznámen v roce 2014, ale od té doby nebylo prozrazeno zrovna velké množství informací. Ale teď jsme se konečně dozvěděli, kdo se ujme režie. Bude to s největší pravděpodobností Jaume Collet-Serra (NON-STOP), se kterým probíhají jednání a jsou na dobré cestě.

Mimochodem, nebude to jeho první spolupráce s Rockem, aktuálně připravují film Jungle Cruise (premiéra 23. července 2020). A očividně jim to klape, protože Dwayne prozradil, že ho velmi zaujala jeho pracovní morálka, styl a vize.

Kdy se ale filmu Black Adam dočkáme, to je zatím ve hvězdách.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat