Fanouškovský obrázek "ženských" Avengers, zajímavá fotka ze seriálu Loki a režisér Fantastické čtyřky nechce režírovat film od Marvelu nebo DC

Komiksové střípky.



V Avengers: Endgame (2019) se během finálního střetu s Thanosem (Josh Brolin) a jeho armádou zformovala takzvaná A-Force, tedy jakási verze Avengerů tvořená pouze ženami. A byť to bylo do děje trošku násilně vtlačeno, byl to skvělý moment.

Už delší dobu se spekuluje o tom, že bychom se mohli dočkat ženské týmovky, ale nic takového zatím potvrzeno nebylo. Ale pokud by k tomu došlo, byl by samozřejmě potřeba i plakát. Co třeba podobný tomuto fanouškovskému? Ten nevypadá vůbec špatně.


Josh Trank svým filmem Kronika (2012) ukázal, že umí nabídnout svěží pohled na superhrdinský žánr. A tak mu byla svěřena režie nové verze Fantastické čtyřky, která měla premiéru v roce 2015. A nepovedla se. Zklamala jak kvalitou, tak svými finančními výsledky (rozpočet byl 120 milionů dolarů, tržby necelých 168 milionů dolarů).

Ale pokud by Trank byl osloven společnostmi DC nebo Marvel, aby to v žánru zkusil znovu, udělal by to? Odpověď tvůrce na Twitteru je jasná a jednoduchá "Ne."

Ostatně, v minulosti se vyjádřil v tom smyslu, že by Fantastickou čtyřku nejraději vymazal, takže není žádné velké překvapení, že ho komiksové filmy zrovna nelákají.

Lokiho logo

Víme, že oblíbený marvelovský antihrdina Loki (Tom Hiddleston) dostane vlastní seriál, který poběží na streamovací službě Disney+. Zatím jsme se nedočkali žádné ochutnávky ze seriály, ale teď je tu alespoň logo, které bude seriál provázet. A zdá se, že se opravdu dočkáme mladší varianty Lokiho, protože na fotografii pod logem je zřejmé, že jde o scénu ze sedmdesátých let (soudě například podle toho, že v kinech běží Čelisti, které měly premiéru v roce 1975). Otázkou je, zda se celý seriál bude odehrávat v minulosti nebo jen některé momenty.


Datum premiéry seriálu zatím známo není, Disney+ odstartuje v listopadu.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat