Birds of Prey: Ženská týmovka od DC nebude pro děcka, bude mládeži nepřístupná

Potvrdila to Margot Robbie.

Ještě před pár lety nebylo DC pro Marvel ve filmové branži úplně důstojnou konkurencí. Ale pak se to začalo měnit, především díky tomu, že se DC zaměřilo spíše na sólovky.

Jednou z těch nejúspěšnějších je Wonder Woman (2017). Kromě toho, že šlo o dobře hodnocených projekt, je to také první ženská sólovka od DC. Marvel ji nabídl až zhruba o dva roky později, když do kin vyslal Captain Marvel (2019).

A zdá se, že DC předběhne Marvel v dalším ohledu. Jako první nabídne mládeži nepřístupnou komiksovku. Tou bude sólovka Jokera a jak potvrdila Margot Robbie (Harley Quinn), stejně na tom bude chystaná ženská týmovka Birds of Prey. Ta bude mít také přístupnost R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby).

DC ani Marvel zatím mládeži nepřístupný film nemají, nicméně jak bylo řečeno, DC chystá nejméně dva a to zmíněného Jokera a Birds of Prey. Marvelovští zástupci sice naznačili, že je tu reálná možnost toho, že vznikne odnož mládeži nepřístupných filmů a také bylo potvrzeno, že případný další díl série Deadpool bude mít přístupnost R, nicméně, zatím nejsou známy žádné konkrétní detaily, kdy bychom se měli eRkového projektu od Marvelu dočkat (respektive přímo od Marvelu, v minulosti se objevily filmy, které se inspirovaly u marvelovských komiksů a jsou mládeži nepřístupné, ať už je řeč o Deadpoolovi nebo Loganovi, ale ty Marvel pouze spoluprodukoval).

A je více méně jasné, že DC nabídne své "dospělácké" komiksovky dříve. Joker má premiéru 3. října tohoto roku, Birds of Prey 7. února 2020. Mimochodem, není překvapením, že DC odsouhlasilo přístupnost R, oba filmy jsou na poměrně komiksovek relativně levné. Joker vyšel na 55 milionů, Birds of Prey na 75.

Tak co Marvele, jak na nepřístupné filmy od DC odpovíš?


Zdroj: Vogue
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat