Je tohle nový ústřední záporák Marvelovského filmového universa, který nahradí Thanose?

Kdo by to mohl být?

V prvních 11 letech byl ústředním zloduchem Marvelovského filmového universa Šílený titán Thanos (Josh Brolin), jehož cílem bylo získat všechny Kameny nekonečna, lusknout prsty a nastolit ve vesmíru "rovnováhu".

Thanos byl ale v Avengers: Endgame (2019) poražen a marvelovské filmy tak budou potřebovat nového padoucha.

Zdroj: Comicvine
Samozřejmě se spekuluje o tom, kdo by to mohl být, padají různá jména (Annihilus, Galactus, Ultron atd. atd.) a teď se objevilo další.

Které? Michael Korvac. Známý je spíše jen pod svým příjmením Korvac nebo jako The Enemy. V roce 1975 ho vytvořila dvojice Steve Gerber a Jim Starlin (spoluautor Thanose).

Původně neměl Korvac žádné schopnosti, ale poté, co přišel o spodní polovinu těla byl vybaven mechanickým modulem a stáhl si informace z lodi Galactuse. Získal tak schopnosti jako je vysílání energetických výbojů, manipulace s hmotou, časem a prostorem nebo teleportace. Korvac patří k vůbec nejmocnějším marvelovským bytostem.

Klidně by tak mohl posloužit jako nový padouch, protože představuje velkou hrozbu.

Uživatel Redditu TheMarvelScoopMaster, který přišel s informací, že Korvac bude novým ústředním protivníkem marvelovských hrdinů tvrdí, že bude představen ve druhém dílu Captain Marvel.

Film by se měl odehrávat mezi prvním dílem Captain Marvel (2019) a Avengers: Endgame, tedy mezi devadesátými lety minulého století a před rokem 2025.

V centru dění bude stále střet mezi mimozemskými národy Kree a Skrully a Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson) zjistí, že je ve hře tajemná mocná zbraň. Nakonec se to ukáže, že je to Korvac a Carol k němu pocítí určité sympatie, protože stejně jako ona i on byl obětí experimentů ze strany Kree.

Ale jejich spojenectví dlouho nevydrží, protože Korvac Captain Marvel zradí. Bylo také upozorněno, že ve Captain Marvel 2 nebude Korvac tak silný jako v komiksu, ale jeho moc poroste až v následujících filmech.

Otázkou je, zda se tahle informace ukáže být jako pravdivá. Byť je více méně jasné, že se druhé Captain Marvel dočkáme, tak to ještě oficiálně nebylo oznámeno. Tím pádem nemůžeme čekat, že Marvel potvrdí, kdo bude záporákem.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat