Avengers: Endgame - Na Twitteru se už v prosinci objevil pravdivý spoiler o Thorovi

A během promítání v Singapuru to chvíli vypadalo, že se fandové dočkají potitulkové scény. POZOR, SPOILERY!!!

Přestože se tvůrci hodně snažili, aby nepronikly na veřejnost spoilery o Avengers: Endgame, úplně to nevyšlo. Dokonce se pár dnů před premiérou na internetu objevila jedna ze zlomových scén.

To vyvolalo velký poprask, ale zdá se, že jsme se mnohem dříve dočkali jiného spoileru, který ale prošel více méně bez povšimnutí.

Na twitterovém účtu někoho, kdo si říká Robert Wardell byl už 4. prosince 2018 zveřejněn následující tweet:

"V Ragnaroku Thor přišel o mnoho věcí, ale to, o co přijde v Avengers 4 je nečekané. Přijde o svou figuru, očekávejte, že bude vypadat trochu jako jeho starý kamarád Volstagg." 

Jak se ukázalo, šlo o pravdivé info, Thor (Chris Hemsworth) byl v Avengers: Endgame cvalík. Kromě toho, ale se ale na tomto účtu objevilo dalších několik spoilerů, které se vyplnily (například účast Roberta Redforda, Jamese D´Arcyho, Franka GrillaCallana Mulveyho nebo to, že Thor usekne hlavu Thanosovi, ale také bylo popsáno, jaké bude cameo Stana Lee nebo bylo naznačeno, že se dočkáme nové verze scény ve výtahu s Kapitánem Amerikou).

Je otázkou, kdo za profilem stojí, ale očividně má hodně dobré zdroje informací.

SOUVISEJÍCÍ: V AVENGERS: ENDGAME BYLA POTITULKOVÁ SCÉNA. NEBO NĚCO TAKOVÉHO

Mimochodem, možná už jste slyšeli, že v Avengers: Endgame není potitulková scéna (i když je tam malé pomrknutí na fandy, které odkazuje na film Iron Man). Ovšem, diváci v Singapuru se dočkali malého vtípku. Zdálo se totiž, že ve filmu potitulkový moment je. Ovšem, jak se nakonec ukázalo, šlo o reklamu firmy Huawei. Not cool...



Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat