Avengers: Endgame - Ve filmu byla hodně (ale opravdu hodně) nečekaná postava, které jste si zaručeně nevšimli

Která? POZOR, SPOILERY!!!

V Avengers: Endgame (2019) se objevila hromada postav. Vlastně nejvíce ze všech marvelovských filmů. Některé měly hodně prostoru, jiné méně a další se na scéně jen mihly a to tak krátce, že si jich člověk možná ani nevšiml.

K tomu asi došlo i v případě hodně nečekané komiksové postavy, která měla ve filmu cameo. Bylo tak krátké, že ho asi mnozí nezaznamenali, ale samozřejmě pár lidí si ho všimlo.

O kom je řeč? Není to nikdo jiný než Kačer Howard. Ano, mluvící opeřenec, který se v roce 1986 dočkal vlastního filmu a měl cameo ve Strážcích Galaxie (2014), kde se objevil společně s Collectorem (Bencio Del Toro).

Nevybavujete si, že by Kačer Howard byl v Avengers: Endgame k vidění? Byl, ale opravdu jen na moment. Konkrétně ve chvíli, kdy se otevřely portály během finální bitvy s Thanosem (Josh Brolin) a objevili se spojenci Avengerů, aby se zapojili do boje.

Mezi nimi byl i Kačer Howard. Když se ukáže Wasp (Evangeline Lilly), tak poblíž ní je modrý mimozemšťan a kousek od něj je právě Howard.

Jak bylo řečeno, v Avengers: Endgame jsme se dočkali hromady cameo rolí, ale asi málokdo čekal, že mezi nimi bude i Kačer Howard (i když pravdou je, že režiséři bratři Russoové prozradili, že ho chtěli mít už v Avengers: Infinity War).

Nicméně nevím, jak konkrétně přispěl k porážce Thanose, ale třeba se to dozvíme v jeho seriálu, který chystá streamovací společnost Hulu.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat