Chris Hemsworth by rád hrál Thora i po Avengers: Endgame

Třeba bude mít šanci.

Jedním z herců, kterým skončila smlouva s Marvelem filmem Avengers: Endgame je i Chris Hemsworth (Thor). V Avengers: Endgame tak byla zřejmě (minimálně na nějakou dobou) poslední šance vidět ho jako asgardského boha. Nicméně, pokud jde o Chrise, tak ten by se k hraní téhle postavy bez mrknutí oka vrátil:

"Rád bych hrál tuhle postavu tak dlouho, jak mě nechají. Tolik to miluji. Ale s ohledem na kombinaci tolika postav ve třetí fázi, jak to Marvel nazývá, nikdy se znovu nesetkáte s takovým množstvím lidí. Kdoví, co přinese budoucnost a zda udělají prequely a sequely a kdovíco ještě, budu otevřený čemukoliv. Ale zrovna teď je to to, kde jsme skončili."

Je na místě připomenout, že nedávno se Chris nechal slyšet v tom smyslu, že po prvních dvou dílech Thora začal být z téhle postavy trošku zklamaný, ale znovu si ji zamiloval díky Thor: Ragnarok (2017). A asi opravdu hodně, když by se rád vrátil, přestože Thora ztvárňuje už nějakých osm let.

Zatím nejsou žádné zprávy o tom, že by k tomu mělo dojít, nicméně konec Endgame naznačil, že by se to klidně stát mohlo.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat