Avengers: Endgame - Učitel pohrozil studentům, pokud budou mluvit o spoilerech a Chris Evans poděkoval fandům

A film si z prvního víkendu odnesl neuvěřitelnou částku.

Spoilery jsou strašákem mnoha filmových fandů. Není tak divu, že se jim mnozí vyhýbají jako čert kříži. A stejně tak učitel z Floridy, který na dveře učebny dal následující varování:

"NEŘEŠTE NIC TÝKAJÍCÍ SE [Avengers: Endgame] nikdy poblíž mé třídy, DOKUD TU BUDE TENHLE VZKAZ. Víte, jak moc miluji marvelovské komiksy. Takže chraň vás ruka páně, pokud mi někdo vyspoiluje jediný záběr tohoto filmu, slibuji vám, že si potom budete přát, aby Thanos změnil v prach vaši staženou zadnici."

Vtipný vzkaz se setkal veskrze s pozitivním přijetím a stal se z něj hit internetu, ale samozřejmě se našlo pár těch, kteří peskovali, že jde o vyhrožování atd. (jim ani slovo nadhled nic neříká).
Mimochodem, není asi třeba zmiňovat, že Avengers: Endgame ukončili takzvanou Infinity ságu, která trvala nějakých 11 let a čítá více než dvacet filmů. V Endgame jsme se tak rozloučili s několika postavami a jejich představitelům chtěli fandové poděkovat za jejich práci v marvelovských filmech. Vznikl tak hashtag #ThankYouAvengers. To dojalo Chrise Evanse (Steve Rogers/Kapitán Amerika), který na Twitteru reagoval:

"Některé z těchto #ThankYouAvengers vzkazů jsou neuvěřitelně dojemné. Dnes cítím hluboký pocit vděčnosti #ThankYouAvengersFans"

A Marvel má být za co vděčný, mluvilo se o tom, že by si Avengers: Endgame mohli z prvního víkendu odnést zhruba miliardu dolarů, což by byl rekord. Jenže nakonec je to 1,21 miliardy dolarů, což je úspěch jako hrom. Marvel u této příležitosti vypustil následující video.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat