Avengers: Endgame - Kolik času strávily jednotlivé postavy na plátně? A jakou důležitou věc o Black Widow jsme se dozvěděli?

Kdo měl nejvíce prostoru a zajímavost o Black Widow. POZOR, SPOILERY!!!

V Avengers: Endgame (2019) se objevilo nejvíce postav v historii Marvelovského filmového universa, takže samozřejmě některé měly více prostoru, jiné méně. A pokud vás zajímá, kdo kolik času strávil na plátně, tak to šikovní fandové spočítali:

Kapitán Amerika - 66 minut
Iron Man - 62 minut
Thor - 45 minut
Nebula - 41 minut
Hulk - 40 minut
Hawkeye/Ronin - 37 minut
Ant-Man - 38 minut
War Machine - 35 minut
Black Widow - 33 minut
Captain Marvel - 15 minut
Valkýra - 8 minut
Wong - 6 minut
Okoye - 6 minut

Některé fanoušky například zklamalo, že Okoye (Danai Gurira) byla součástí mnoha plakátů k filmu, ale nakonec se objevila jen na šest minut, nicméně jak bylo řečeno, prostě bylo v Endgame tolik postav, že to není překvapením.

Překvapením (a ne milým) bylo ale to, jak skončila Black Widow (Scarlett Johansson). Ale ještě předtím, než se na Vormiru obětovala kvůli Kamenu nekonečna, jeho strážce bývalý Red Skull (Ross Marquand) ji oslovil jako "Dcero Ivana."

Kdo je tedy onen Ivan? V komiksu je to Ivan Petrovich, muž, který se malé Natashy ujal a vychovával ji, aby ji později nechal zapsat do programu, který z ní udělal Black Widow.

Poté, co se z ní stala superšpionka jí dál pomáhal. Ale v jedné z komiksových sérií (Black Widow: Deadly Origins) se to trošku zvrtlo, když se ukázalo, že k ní cítí něco víc, což vedlo k tomu, že zešílel a stal se z něj kyborg, kterého byla Natasha nucena zabít, protože ohrožoval svět.

Je otázkou, zda Ivana uvidíme v sólovce Black Widow, to ukáže až čas. O příběhu toho moc nevíme, ale je jasné, že se bude odehrávat před Avengers (2012).



Zdroj: TwitterCB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat