Nástupci Thora, Kapitána Ameriky a Iron Mana by mohli být Captain Marvel, Black Panther a Doctor Strange

Dávalo by to smysl.

Do premiéry Avengers: Endgame budou ústřední marvelovskou trojku tvořit Thor (Chris Hemsworth), Kapitán Amerika (Chris Evans) a Iron Man (Robert Downey Jr.).

Tahle partička je považována za ústřední trio proto, že jejich filmy jsou pilíři Marvelovského filmového universa a pomohly ho vybudovat. Samozřejmě tu máme další původní členy Avengers, ale jejich sólovky nejsou tak podstatné (Hulk), případně se na ně čeká (Black Widow) nebo to dokonce zatím nevypadá, že by měly vzniknout (Hawkeye/Ronin).

Po Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) se ale situace změní a hned několik ze zmíněných hrdinů už vídat nebudeme (jejich představitelům končí smlouvy). Marvel tak bude muset najít nové stěžejní postavy.

Víme, že jednou z nich bude Captain Marvel (Brie Larson), ale určitě nebude sama a mluví se o tom, že bychom se mohli dočkat nové trojice.

SOUVISEJÍCÍ: NOVOU TVÁŘÍ MARVELOVSKÉHO FILMOVÉHO VESMÍRU BUDE CAPTAIN MARVEL

Zbývají tak dvě místa pro další osoby. A podle některých dohadů by to měli být Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) a Black Panther (Chadwick Boseman). Ano, oba dva jsou aktuálně poněkud indisponováni, ale těžko předpokládat, že se nevrátí.

Každý z nich se dočkal zatím jedné sólovky a obě byly velmi úspěšné (Doctor Strange utržil skoro 678 milionů dolarů, Black Panther dokonce 1,35 miliardy dolarů).

Jde tedy o velmi oblíbené a zatím nepříliš okoukané postavy, takže to z nich rozhodně dělá vhodné kandidáty na členy nové ústřední marvelovské trojky.

Kromě toho je tu ta skutečnost, že každý z tohoto tria měl zajímavý moment se členem původní trojky a navíc je tu i ten fakt, že Doctor Strange je vysoce inteligentní a docela arogantní, tak jako Iron Man, Captain Marvel a Thor jsou oba extrémně mocní a mají zkušenosti s životem mimo Zemi a Black Panther a Kapitán Amerika jsou oba velmi dobří vůdci a správňáci.

Spousta indicií tak nahrává tomu, že Captain Marvel, Black Panther a Doctor Strange skutečně budou novými tvářemi Marvelovského filmového universa.
MCU Trinity passing the torch from r/marvelstudios

Zdroj: CB 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat