Captain Marvel bude novou tváří Marvelovského filmového universa, oznámil šéf Marvelu

Žádné velké překvapení.

V Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) se rozloučíme s některými klasickými postavami Marvelovského filmového universa.

Budou to například Captain America (Chris Evans) nebo Iron Man (Robert Downey Jr.), jejichž představitelům končí smlouvy.

Marvel tak bude muset najít nové tváře, které zaujmou jejich pozice a nepřekvapivě jednou z nich bude Captain Marvel (Brie Larson). Potvrdil to prezident Marvel Studios Kevin Feige:

"Když jsme slyšeli o tom, že by Brie Larson mohla mít zájem o to, připojit se k našemu světu, měli jsme spoustu setkání. Byla velkou fanynkou této postavy v komiksech. Jedním z vrcholů mé kariéry u Marvelu bylo její představení na Comic-Conu a to, když přišla na pódium a stála tam doslova s každým z našich filmů. Stála tam v popředí a byla to skvělá předzvěst - nejen toho, jak publikum ocení Brie jako tuhle postavu, ale také toho, že Captain Marvel převezme vedení a stane v první linii celého filmového vesmíru."

Není divu, že Marvel vsadí právě na Captain Marvel. Bez ohledu na to, že na její sólovku proběhlo několik "útoků" internetových trollů, kteří se nemohou smířit s tím, že Marvel dává šanci i ženským postavám, se filmu vede skvěle. Premiéru měl sedmého března a už stačil z celého světa získat skoro 595 milionů dolarů.

SOUVISEJÍCÍ: PROČ FURYMU TRVALO TAK DLOUHO, NEŽ POŽÁDAL CAPTAIN MARVEL O POMOC?

Captain Marvel uvidíme ve zmíněných Avengers: Endgame a samozřejmě i v dalších filmech, i když zatím není jasné, které to budou.


Zdroj: Captain Marvel: The Official Movie Special/CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat