Avengers: Endgame - Oficiálně potvrzen návrat tří postav a detailní pohled na Thanosovo brnění

Na koho se můžeme těšit?

Premiéra Avengers: Endgame se odehraje už 25. dubna 2019, nicméně pořád není úplně jasné, kdo všechno bude ve filmu k vidění.

Různé materiály sice postupem času naznačily účast mnoha herců, ale není nad oficiální potvrzení. A to tentokrát přišlo v případě tří postav - Pepper Potts (Gwyneth Paltrow), Happy Hogana (Jon Favreau) a Wonga (Benedict Wong).

U všech tří se to více méně vědělo díky fotkám na sociálních mediích a různým rozhovorům, ale až nyní to bylo oficiálně potvrzeno a to skrze plakát, který se nedávno objevil a figurují na něm jména i této trojice.

SOUVISEJÍCÍ: CAPTAIN MARVEL JE NEJMOCNĚJŠÍ POSTAVOU V MARVELOVSKÉM FILMOVÉM UNIVERSU

A jak už víme, tak se můžeme těšit například na to, že se Pepper navlékne do brnění. Což není překvapení, bude potřeba každá nápomocná ruka, aby byla alespoň malá šance na poražení Thanose (Josh Brolin).

Ovšem, ten si je očividně vědom toho, že se něco chystá. Víme totiž, že ve filmu navlékne brnění. V Avengers: Infinity War (2018) ho příliš často nenosil a tvůrci vysvětlili, že proto, že necítil, že by ho něco ohrožovalo. To se ale v Endgame změní (například se objeví supermocná Captain Marvel) a tak se Šílený titán ukáže v brnění. Jak bude vypadat ukazuje obálka časopisu Empire.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat