Prezident Marvelu potvrdil, že je Captain Marvel nejmocnější postavou

Nejen hrdinkou, postavou.

Není pochyb o tom, že Captain Marvel (Brie Larson) je mocná. Velmi mocná. A prezident Marvel Studios Kevin Feige v minulosti prozradil, že jde o nejmocnější hrdinku v Marvelovském filmovém universu.

Pro knihu Captain Marvel The Official Movie Special (skrze CB) se ale o tématu rozpovídal znovu a je tu jeden malý, ale důležitý detail:

"V naší komiksové mytologie je Captain Marvel postavou, která je jednou nohou na Zemi a jednou nohou ve vesmírné aréně. Teď, když jsme natočili množství filmů, které se odehrávají na Zemi a hromadu vesmírných dobrodružství s Avengers, Strážci Galaxie a Thorem, napadlo nás, že je správný čas na to, abychom konečně představili Captain Marvel světu. Je jednou z nejmocnějších a jednou z nejpopulárnějších postav v našich komiksech a půjde o nejmocnější postavu v Marvelovském filmovém universu."

Prohlásil tedy, že půjde o nejmocnější POSTAVU, ne hrdinu. Je otázkou, zda nejde o přeřeknutí nebo nepozornost, ale pokud ne, tak je Captain Marvel mocnější než hrdinové, ale také záporáci včetně Thanose (Josh Brolin).

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA PRVNÍ ŽENSKOU KOMIKSOVKU OD MARVELU CAPTAIN MARVEL

Nicméně je tu další věc, zda to platí pro Thanose bez Kamenů nekonečna nebo s nimi. A zřejmě je správné za A), protože s Kameny nekonečna je Thanos někdo, kdo dokáže v mžiku zabít půlku vesmíru a na to je i Captain Marvel krátká.

Svou sílu předvede Captain Marvel 25. dubna 2019 v Avengers: Endgame.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat